violeta-banica-si-radu-stefan-banica
Divertisment

Violeta și Radu Ștefan sunt frați și buni prieteni. / Foto: Facebook

Nu au crescut împreună, dar au devenit cei mai buni prieteni. Violeta și Radu Bănică sunt uniți: "Am realizat că ne avem unul pe altul"

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, și Radu, băiatul cel mare al artistului, nu sunt numai frați de tată, ci și foarte buni prieteni. Când erau mici nu au crescut împreună, dar s-au găsit în adolescență și au rezonat foarte bine, astfel încât acum sunt foarte uniți.

„Sunt foarte mândră de el. De la 0 la 13 ani noi nu ne cunoșteam, iar de la 13 în sus am devenit cei mai buni prieteni. Cred că ne-am maturizat amândoi și am realizat că ne avem unul pe altul. Ăsta e cel mai important lucru. Suntem așa drăguți”, a declarat Violeta Bănică, la WOWnews.

Citește și: Violeta Bănică și fratele ei, Radu, ca desprinși din povești, la o gală prezentată de Andreea Marin. Eleganți, superbi și uniți

Fiica Andreei Marin ar vrea să studieze în SUA și și-ar dori să meargă alături de fratele ei

Deși este încă adolescentă, Ana Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, știe deja ce vrea să facă în viață. Mai mult, după terminarea liceului, își dorește să plece să-și continue studiile în străinătate. New York-ul o atrage cel mai mult și speră să ajungă acolo alături de fratele ei.

Se apropie rapid momentul în care Violeta va pleca de acasă și va lua viața în piept. Unicul copil al Andreei Marin are deja câteva realizări în palmares, pe care să le treacă în CV, dar și planuri mari în tolbă. 

„Mama mea mi-a zis să fac ceva serios și apoi să aleg ceva distractiv. Nu am înțeles ce a spus până nu am realizat. Există meserii un pic mai grele de făcut, pentru oameni cu potențial mai mare, apoi există meserii mai ușoare, dar nu o zic ca să judec pe cineva. Doar că mi-am dat seama că mama mea crede în mine atât de mult, încât pot să aleg ceva care necesită mai mult efort și implicare, mai ales pe partea asta academică. Am început să mă interesez, m-am îndreptat spre Drept. Aș vrea să plec în străinătate, dar nu spun nu dacă aș rămâne aici”, a declarat Violeta Bănică pentru Playtech.

Citește și: Ce frumos vorbește Violeta despre părinții ei celebri: “Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin”

"Dacă aș pleca în străinătate la studii, nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo. Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem. Fratele meu a fost tot timpul unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu. Tot timpul am învățat să fiu naturală. El mi-a zis să stau mereu dreaptă, să nu stau cocoșată și mereu mă gândesc la el. Înainte să fac ceva, mereu mă gândesc înainte, pentru că suntem persoane publice și contează imaginea, dar, în general, tot ce fac fac cu familia sau cu acordul lor sau pur și simplu în scop de voluntariat sau activism. La școală nu am fost niciodată privită altfel, pentru că am crescut cu majoritatea colegilor încă de la creșă, așa că m-au cunoscut pe mine, Violeta, nu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică”, a mai spus adolescenta.

 
 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri