gemene albinoase
Divertisment

Nu au pic de culoare in par, ochi sau pe piele. Imagini spectaculoase cu gemenele albinoase unice in lumea modei

Albinismul este o boala genetica rara, care face ca pielea, parul si ochii sa nu aiba culoare. Este afectiunea de care sufera Lara si Mara Bawar, gemenele care au reusit sa puna intr-o alta lumina problema cu care s-au nascut.

In urma cu doi ani, multe publicatii au scris despre cele doua, dupa ce o sesiune foto a lor a ajuns virala. Deloc surprinzator, pentru ca cele doua au aratat un alt fel de frumusete si ca trasaturile lor speciale sunt un dar.

Si, spre deosebire de "stelele de o zi", micutele au ramas mult timp in lumina reflectoarelor. Ele si-au inceput o cariera in lumea modei si continua sa ne surprinda cu fotografii de-a dreptul uimitoare.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

In prezent, Lara, Mara si sora lor Sheila, care nu sufera de albinism, colaboreaza cu mari branduri precum Nike, Moschino si Bazaar Kids. Recent, Malaville a produs papusi cu aspectul celor doua surori, astfel incat acestea sa aiba posibilitatea de a se juca, la alegere, cu Barbie, Lara, Mara sau Sheila.

Persoanele afectate de albinism trebuie sa lupte cu fotofobia si cu acuitatea vizuala scazuta. Prin urmare, de multe ori chiar si o fotografie este o fapta vitejeasca pentru ele. In majoritatea imaginilor, Lara si Mara au inchis ochii, ceea ce face ca fotografiile sa fie mai blande si mai emotionante.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?