Demi Rose 112f
Divertisment

Demi Rose

Demi Rose, surprinsă la piscină într-o rochie de plajă, mulată pe siluetă. Modelul a strâns peste 200.000 de aprecieri la postare

Demi Rose a îmbinat afacerile cu plăcerea în timpul unei ședinte foto organizate la piscină. Modelul britanic și-a arătat formele voluptoase într-o rochie de o plajă spectaculoasă, ce s-a mulat perfect pe silueta ei tip clepsidră.

Recent, modelul din Marea Britanie a postat o nouă serie de fotografii pe contul său de Instagram, unde și-a arătat corpul tonifiat într-o ținută de brand. Aceasta s-a fotografiat lângă piscină, într-un cadru tropical, relaxându-se la soare pe un șezlong. Tânăra în vârstă de 26 de ani a strâns peste 200.000 de aprecieri la poza în care a purtat o rochie cu un decolteu îndrăzneț, care i-a pus în evidență talia de viespe. Aceasta a accesorizat totul cu o pălărie și tocuri negre.

Citește și: Demi Rose a bifat încă o apariție spectaculoasă. Șatena s-a fotografiat acoperită doar cu un halat de mătase, întinsă pe terasă

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

„Totul este bine pe Tărâmul Demi”, a scris Demi Rose la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Demi Rose este nesigură în legătură cu fizicul ei

Imaginile vin la puțin timp după ce Demi a făcut câteva dezvăluiri șocante cu privire la copilăria ei. Aceasta a susținut că a fost agresată atunci când era mică și că în prezent este nesigură în legătură cu fizicul ei. Ea a recunoscut anterior că a încercat proceduri non-chirurgicale, inclusiv un tratament de reducere a celulitei, având numeroase complexe.

„Mă simt confortabil în pielea mea, dar nu voi fi niciodată 100% fericită, pentru că lumea vrea să fiu într-un fel și toți avem problemele noastre. Mă antrenez de cinci, chiar și șase ori pe săptămână pentru a mă menține în formă și pentru sănătatea mea în general”, a declarat Demi Rose. 

Demi Rose a fost atrasă de rețelele sociale de la o vârstă fragedă, ulterior ajungând să facă o carieră din postările sale pe Instagram. Aceasta a prins gustul faimei atunci când fotografiile cu ea pe plajă, din adolescență, au devenit virale pe platforma de socializare. Imaginile au fost  preluate de conturi false și site-uri de divertisment pentru adulți fără permisiunea ei. 

Citește și: Demi Rose și-a etalat formele într-un costum de baie decupat. Fanii nu au putut rezista fără să comenteze

„Chiar eram interesată de realitatea virtuală în copilărie și mereu eram pe computer. Apoi a apărut MySpace și mi-am găsit chemarea. Am început să postez pe Instagram doar pentru că cineva și-a făcut un profil fals cu pozele mele și a strâns 3000 de urmăritori. Am fost cu adevărat invidioasă. Am spus: „Uau, cum poate cineva care folosește pozele mele să obțină atât de mult?” Și apoi mi-am deschis un cont oficial.”, a mai povestit modelul britanic. 

Demi, care acum are 14,9 milioane de urmăritori pe Instagram, a semnat cu o agenție de modeling de la vârsta de 18 ani, iar cariera ei a prins contur. Cu toate acestea, în timp ce studia pentru a deveni terapeut, a fost hărțuită de colegi și profesori, care se adunau pentru a o bârfi și a-i critica munca. „Nu mi-am găsit niciodată locul la școală, oamenii erau destul de răi și cred că eram doar diferită. Se luau des de mine, iar de când am plecat, am înflorit”, a mai spus Demi Rose. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri