Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit după doi ani de relație
Divertisment

Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit după doi ani de relație / Instagram

Nunta lui Paris Hilton, la un pas să nu mai aibă loc. Mama miresei a dezvăluit totul

Paris Hilton s-a căsătorit recent și este fericită alături de soțul ei, Carter Reum, însă mama miresei, Kathy Hilton, a dezvăluit că nunta acesteia a fost la un pas să nu mai aibă loc. 

Ceremonia, care a avut loc pe 11 noiembrie, s-a desfășurat fără probleme, însă se pare că Paris Hilton a avut unele ezitări, potrivit declarațiilor făcute de mama acesteia. Moștenitoarea imperiului Hilton nu s-a implicat în toată organizarea nunții, în special pe parte de invitații, care era cea mai importantă. 

„A fost foarte greu să obțin lista de la Paris. I-am zis că am nevoie de ea și am întrebat-o dacă are un secret, pentru că nu dorea să mi-o dea. Cu siguranță din cauza emoțiilor a avut un blocaj și nu poți să faci pe cineva să facă ceva dacă nu vrea asta. Am simțit că poate asta este, de fapt, cauza. Am fost speriată că ar putea să anuleze cu totul nunta cu Reum”, a declarat Kathy Hilton. 

Citește și: Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit în prezența a sute de invitați, într-un cadru ultra luxos. Prima poză în rochie de mireasă

Deși a crezut că va ajuta foarte puțin la organizarea marelui eveniment, Kathy a ajuns să se implice foarte mult și s-a bucurat de fiecare minut din proces. 

„Am fost acolo mai mult decât plănuiam să fiu. Sunt epuizată. M-am gândit că voi face foarte puține lucruri. Că o să filmez câteva momente, că voi merge cu Paris să probeze rochia, lucruri normale. Dar am făcut o treabă bună și acum fiica mea cea mare este o femeie căsătorită fericită”, a mai povestit Kathy. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit în prezența a sute de invitați, într-un cadru ultra luxos

După șase cereri în căsătorie, moștenitoarea imperiului Hilton și-a găsit alesul. Carter Reum este cel care a dus-o la altar pe vedeta de 40 de ani, într-o ceremonie la care au participat sute de invitați, printre care și vedete de top.

Cu multe zile înainte de marele eveniment, domeniul impresionant din Bel-Air al bunicului lui Paris a fost total transformat pentru a găzdui invitații. Aranjamente florale impresionante cu inițialele mirilor și detalii pentru care s-a lucrat cu minuțiozitate au împodobit reședința și împrejurimile. A fost instalat inclusiv un ring de dans enorm pe gazon. Paula Abdul, Emma Roberts, Bebe Rexha și Ashley Benson au fost doar câteva dintre invitatele care au fost zărite de paparazzi.

Citește și: Carter Reum, proaspătul soț al lui Paris Hilton, are un trecut controversat. Ce s-a aflat despre acesta la câteva zile după nuntă

Cei doi s-au logodit în februrie anul acesta, după o relație care a început în decembrie 2019. Aceștia se cunosc de mai bine de 10 ani, Carter fiind un prieten de familie, dar nici el și nici Paris nu au realizat că au sentimente profunde unul pentru celălalt decât acum doi ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri