Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit după doi ani de relație
Divertisment

Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit după doi ani de relație / Instagram

Carter Reum, proaspătul soț al lui Paris Hilton, are un trecut controversat. Ce s-a aflat despre acesta la câteva zile după nuntă

Paris Hilton și Carter Reum și-au unit destinele zilele trecute, după doar doi ani de relație, în cadrul unei ceremonii fastuoase, la care au luat parte sute de invitați. Acum, însă, a ieșit la iveală un ”detaliu” neașteptat despre soțul acesteia. Mai exact, omul de afaceri ar avea o fiică vârstă de nouă ani, pe care n-a întâlnit-o decât o singură dată.

Potrivit Daily Mail, Carter Reum, omul de afaceri milionar care s-a căsătorit cu Paris Hilton zilele trecute, are un copil cu Laura Bellizzi, cunoscută pentru apariția în show-ul ”Secrets of Aspen”.

Conform sursei citate, Bellizii trăiește acum în California, alături de fiica ei și este cunoscută pentru relația pe care ar fi avut-o cu Mel Gibson. În 2011, însă, când aceasta era însărcinată, s-a spus că bebelușul așteptat ar fi al actorului, însă el a negat vehement. În realitate, însă, era copilul lui Reum, bărbatul care este noul soț al lui Paris Hilton.

Citește și: Paris Hilton nu-și mai dorește să fie miliardară după ce s-a logodit: ”Sunt mai intersată de bebeluși, îmi doresc o familie!”

Potrivit unei surse apropiate lui Carter Reum, acesta nu și-a văzut fiica decât o singură dată. Un purtător de cuvânt de-a al acestuia a oferit, însă, niște declarații, precizând că omul de afaceri se ocupă de creșterea fiicei sale.

”Carter sprijină acest copil. Deși nu are o relație tradițională tată-fiică cu ea, a ajutat-o de când s-a născut și va continua să o facă”, a precizat acesta.

În acelai timp, o altă sursă a dezvăluit că fetița a fost afectată de știrile privind căsătoria lui Carter Reum cu Paris Hilton: ”A văzut postările lui Paris și Carter care vorbeau despre întemeierea unei familii. A simțit o respingere extraordinară și s-a simțit exclusă. Ea vrea să aibă o relație cu el. Vrea doar să completeze puzzle-ul vieții ei cu piesele care lipsesc.”

Paris Hilton și Carter Reum, trei zile și trei nopți de petrecere

Trei zile și trei nopți ține petrecerea extravagantă dată cu ocazia nunții lui Paris Hilton. După șase cereri în căsătorie, moștenitoarea imperiului Hilton și-a găsit alesul. Carter Reum este cel care a dus-o la altar pe vedeta de 40 de ani, într-o ceremonie la care au participat sute de invitați, printre care și vedete de top.

Citește și: Paris Hilton neagă că e însărcinată: ”Voi aștepta până în 2022, acum mă pregătesc de nuntă!”

Cu multe zile înainte de marele eveniment, domeniul impresionant din Bel-Air al bunicului lui Paris a fost total transformat pentru a găzdui invitații. Aranjamente florale impresionante cu inițialele mirilor și detalii pentru care s-a lucrat cu minuțiozitate au împodobit reședința și împrejurimile. A fost instalat inclusiv un ring de dans enorm pe gazon. Paula Abdul, Emma Roberts, Bebe Rexha și Ashley Benson au fost doar câteva dintre invitatele care au fost zărite de paparazzi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?