angelina jolie
Divertisment

Angelina Jolie

O actriță celebră este acum cea mai bună prietenă a Angelinei Jolie. Relația lor a devenit strânsă în pandemie

Ellen Pompeo este cea mai bună prietenă a Angelinei Jolie. Vedeta din „Turistul” (45 de ani) „ a devenit apropiată” de Ellen Pompeo, în pandemie, după ce s-au tot întâlnit des datorită copiilor lor. Jolie are șase copii, iar starul din Grey's Anatomy, trei. Pompeo este căsătorită cu producătorul muzical Chris Ivery.

„Ea și Ellen Pompeo (51 de ani) se cunosc de ani de zile, dar au devenit cu adevărat apropiate în timpul pandemiei, datorită copiilor lor care se înțeleg foarte bine”, a declarat o sursă pentru UsWeekly. Cele două au fost văzute recent împreună în oraș cu fiicele lor.

Angelina și Ellen au multe în comun: amândouă au peste 40 de ani, o carieră îndelungată la Hollywood, unde au început să lucreze încă din adolescență, și locuiesc în cartierul Los Feliz, California, care nu este departe de Hollywood.

Fostul soț al lui Jolie, Brad Pitt, locuiește și el în apropiere. Ea și Pitt s-au despărțit în 2016, la doi ani după ce s-au căsătorit. 

„Angie are un cerc de oameni care-i sunt aproape: personalul casei, fratele ei ,James, și câțiva prieteni în care se încrede cu viața”.

Jolie nu permite multora să se apropie de ea, „doar celor în care are încredere totală și care au devenit familie pentru ea”.

„Divorțul a fost foarte greu pentru ea, atât emoțional cât și financiar, dar a reusit să găsească forța pentru a trece peste asta”

Recent, Angelina a declarat pentru HELLO!:

„Sunt patru școli diferite cu șase copii diferiți, deci totul este diferit”. „Stau, de asemenea, foarte prost la capitolul matematică și pun la îndoială și cunoștințele de istorie, așa că sunt un părinte cu adevărat provocat când vine vorba de o mulțime de lucruri de genul acesta. Din fericire, am copii foarte capabili, deștepți. Se descurcă, dar e greu”.

„În acest moment, vreau doar să-mi cresc copiii bine. Toți sunt la acele vârste foarte speciale, în care nu vrei să ratezi niciun moment”.

Dezvăluirile lui Barack Obama despre fiicele sale după cei opt ani la Casa Albă. Ce le deranja cel mai mult

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri