lesley maxwell
Divertisment

Lesley Maxwell are 64 de ani și e antrenor personal de fitness. / Foto: Instagram

O bunică de 64 de ani trage la sală cot la cot cu nepoata ei. Nu pare că le desparte o diferență de 43 de ani: "Cel mai sexy duo"

Lesley Mawell, cunoscută pe rețelele sociale drept cea mai în formă bunicuță, are 64 de ani și trage la sală cot la cot cu nepoata ei de 21 de ani. Și-a construit o comunitate numeroasă de fani care îi admiră pozele și forma fizică.

Are pătrățele pe abdomen și este curtată de bărbați mult mai tineri. "Nu săriți niciodată peste antrenamentul de luni. Dacă faci sport la începutul săptămânii, antrenamentele din restul săptămânii vin de la sine", a scris bunicuța pe Instagram, dezvăluind secretul formei ei excelente.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Cochetă și de multe ori machiată și la sală, australianca apare deseori pe Instagram în colanți mulați perfect pe mușchii definiți sau în costum de baie, la plajă, ținute care-i lasă la vedere trupul tonifiat și musculos, dar și abdomenul perfect definit.

Zilele trecute, Tia, nepoata ei de 21 de ani, a postat o imagine alături de Lesley. Amândouă apar în colanți și bustiere albe, identice. Admiratorii le-au răsplătit rapid cu complimente: "Cel mai sexy duo de pe Instagram"; "Amândouă arătați incredibil. Respect total pentru bunica ta. E o superfemeie și ne inspiră foarte tare"; "Sunteți superbe".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri