A trecut printr-un divorț și și-a găsit dragostea în brațele unui tânăr de 33 de ani
Divertisment

A trecut printr-un divorț și și-a găsit dragostea în brațele unui tânăr de 33 de ani / Facebook

O femeie de 54 de ani, trecută printr-un divorț, și-a găsit dragostea în brațele unui tânăr de 33 de ani: Parcă am câștigat la loterie

Michelle Rinella, o femeie în vârstă de 54 de ani, din Texas, Statele Unite ale Americii, susține că se simte ca și cum ar fi câștigat la loterie, după ce a început o relație cu un tânăr care este mai tânăr decât ea cu 21 de ani.

Michelle Rinella a trecut printr-un divorț, însă nu a încetat să spere că își va întâlni marea dragoste. Astfel, după câteva întâlniri eșuate cu bărbați de vârsta ei, ea a decis să-i acorde o șansă lui Brandon Graham, un tânăr de 33 de ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Femeia, care lucrează ca psiholog, a mărturisit că nu a fost atrasă doar de conexiunea instantanee dintre ea și Brandon, ci și de faptul că acesta s-a deschis în fața ei din punct de vedere emoțional, ceea ce nu s-a întâmplat într-un caz anterior.

Citește și: O femeie de 38 de ani, criticată dur pentru felul în care și-a felicitat fiul adolescent după un meci: "Eram convins că e iubita lui"

Dacă înainte a fost căsătorită cu un bărbat mai în vârstă cu 11 ani decât ea, acum Michelle crede că relația cu un bărbat mai tânăr aduce un entuziasm mai mare.

Deși mulți oameni nu au privit cu ochi buni relația lor, femeia susține că aceste critici nu au făcut decât să le întărească legătura și i-au convins să lupte mai mult pentru relația lor.

În plus, acum, la doi ani de la căsătorie, femeia susține că este extrem de fericită și se simte de parcă ar fi câștigat la loterie.

„Cred că diferența de vârstă a făcut ca această relație să meargă, ne-a adus pasiune. Pentru mine, el este slab, frumos și distractiv. Cu siguranță nu aș fi găsit asta la un bărbat de 50 de ani. A fost atracție la prima vedere, dar și deschidere emoțională. A fost vulnerabil în fața mea, lucru cu care nu eram obișnuită”, a spus femeia, potrivit Mirror.

Citește și: Cum a aflat o femeie că este înșelată de iubitul ei. Bărbatul a apărut din greșeală la televizor 

„Mă simt de parcă aș fi câștigat la loterie”, a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Michelle și Brandon s-au căsătorit în 2021, în cadrul unei ceremonii care s-a desfășurat în aer liber și de la care nu au lipsit artificiile. Acum, ei se ocupă și de fiul bărbatului, în vârstă de 13 de ani.

„Chiar dacă diferența de vârstă dintre noi este de 20 de ani, mie mi se pare că suntem pe aceeași lungime de undă”, a mai spus Michelle.

 

Etichete: iubire , relatie , femeie , loterie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?