Nunta/ Shutterstock
Divertisment

Nunta/ Shutterstock

O femeie în vârstă de 41 de ani s-a căsătorit cu fiul celei mai bune prietene ale sale. Tânărul are doar 16 ani

Mariana, o femeie din Indonezia în vârstă de 41 de ani, s-a căsătorit cu fiul celei mai bune prietene ale sale. Tânărul are doar 16 ani, însă acest lucru nu i-a împiedicat să-și trăiască povestea de dragoste. 

Pentru mulți, diferența de vârstă este un impediment într-o relație de dragoste, iar 10 ani este pragul peste care majoritatea oamenilor nu pot trece. Cu toate acestea, există persoane care nu iau vârstă în calcul atunci când își doresc să se căsătorească. Este și cazul femeii din Indonezia, care s-a îndrăgosti iremediabil de fiul celei mai bune prietene ale sale, care este cu 25 mai mic decât ea. 

Kevin și Mariana au mers pe principiul că dragostea nu are vârstă și s-au căsătorit civil, fără să le pese de părerea oamenilor din jurul lor. Imaginile de la nunta celor doi, unde femeia poartă o rochie de mireasă ca de prințesă, iar tânărul un costum de mire clasic, au făcut înconjurul lumii. 

Citește și: Reacția unei tinere când iubitul ei a cerut-o în căsătorie cu inelul pe care i-l cumpărase fostei: „Își bate joc de mine”

Cei doi nu au fost discreți deloc, în ciuda faptului că mirele este minor. Aceștia s-au comportat ca un adevărat cuplu la petrecerea care a avut loc după cununie, fiind înconjurați de toți cei dragi, inclusiv de mama lui Kevin, Lisa, care nu s-a împotrivit căsătoriei celor doi. 

Mariana și Lisa sunt prietene de foarte mulți ani, iar relația dintre cele două a fost întotdeauna foarte bună. Din acest motiv, cele două au continuat să fie prietene și după ce Lisa i-a devenit soacră Marianei. 

@joysparkleshine 40 yr Old Woman MARRIES CHILD! & Her Sons BEST FRIEND! #childpreditoralert #childpreditorawareness #predator #predators #greenscreen Rudy Farias Mom is a BIGAMIST With SEVERAL Husbands & Possibly Unalived MULTIPLE People?? #missingpersons #missingpeople #missingpersoncases #missing411 #missing #conspiracy #conspiracytiktok #conspiracytok #conspirancytheory #conspiracytheories #conspiracies #truecrime #missingperson #omg #wow #facts #news #trending #fyp #fypシ #fypage #viral #for #foryou #foryoupage #foryourpage #foryoupageofficiall #foryourpages #mystery #mysterytok #breaking #news #newsattiktok #newstory #breakingnews #teenmissing #missingfound #disappear #disappearance #disappeared #vanish #vanished #crime #criminalminds #criminalmind #criminal #crimejunkie #crimestories #criminalsminds #crimetok #crimetoks #crimestories #truecrimetiktok #truecrimecommunity #truecrimetok #truecrimeanytime #truecrimestory #truecrimetiktoks #truecrime #truecrimetok #unsolved #unsolvedmysteries #unsolvedcasefiles #kidnapp #kidnapped #mom #mother #narcissist #narcissism #narcissistic #narcissisticparent #narcissistsurvivor #escape #escaped #horror #horrortok #horrorstory #horrormovie #horrormovies #scary #scared #scarystories #eerie ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

După ce imaginile au apărut în mediul online, oamenii au început să judece decizia celor doi de a se căsători, iar mulți au considerat că Lisa a fost de acord cu acest lucru din cauza faptului că Mariana are o situație financiară foarte bună. Aceasta ar deține un lanț de magazine în Indonezia. 

Citește și: Cerere în căsătorie cu final neașteptat. De ce s-a ales un bărbat cu o palmă de la iubită, deși inițial tânăra păruse fericită

Totodată, potrivit publicației Mirror, se pare că minorul ar fi refuzat inițial oferta de a se însura cu amica mamei lui, însă, după ce Lisa ar fi insistat, Kevin a acceptat. Mai mult decât atât, băiatul a spus că se va ocupa de unul dintre magazinele soției lui.

Povestea lor a ajuns și la urechile autorităților, care nu au fost încântate. Comisia indoneziană pentru protecția copilului (KPAI) din Kalimantan de Vest s-a autosesizat și un purtător de cuvânt al instituției a explicat public faptul că mariajul nu ar fi trebuit să aibă loc, pentru că băiatul are mai puțin de 18 ani, motiv pentru care a fost deschisă o anchetă, iar în tot acest timp, mirii trebuie să doarmă în paturi diferite.

Etichete: nunta , casatorie , minor , indonezia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri