Cerere în căsătorie/ Shutterstock
Divertisment

Cerere în căsătorie/ Shutterstock

Reacția unei tinere când iubitul ei a cerut-o în căsătorie cu inelul pe care i-l cumpărase fostei: „Își bate joc de mine”

Inelul de logodnă simbolizează începutul unei noi etape în cuplu și este foarte important ca acesta să reflecte personalitate partenerului, fiind o bijuterie pe care femeia o va purta toată viața. Cu toate acestea, există și cazuri în care bărbații nu iau în serios acest detaliu și fac gafe care i-ar putea costa propria relație. 

Este și cazul unei tinere, care a povestit pe o platformă de socializare că iubitul ei a cerut-o în căsătorie cu inelul pe care îl cumpărase pentru fosta lui. Femeia a mărturisit că bărbatul a achiziționat inelul înainte să-și dea seama că relația cu fosta parteneră nu mai funcționa și l-a păstrat. 

Citește și: Cum s-a răzbunat o tânără pe logodnicul ei după ce a aflat că o înșală, chiar cu o zi înainte de nuntă

„Iubitul meu nu a ajuns niciodată să o ceară pe fosta lui, dar cumpărase deja inelul. S-a gândit de multe ori să-l vândă, însă nu a făcut-o. Plănuia de mult timp să mă ceară și mi-a arătat acest inel. Mi s-a părut drăguț și aș fi acceptat să-l primesc, dar apoi am aflat motivul pentru care îl are și mi s-a părut jignitor. Am zis că își bate joc de mine. I-am spus să nu mă ceară cu acest inel și acum nu știu nici dacă vreau să mă mai logodesc”, a povesti tânăra pe platforma de socializare. 

Utilizatorii au lăsat o mulțime de comentarii la postarea femeii, mulți fiind de acord cu faptul că un inel de logodnă trebuie să fie unicat și nu poate fi refolosit. 

„Acest inel a fost ales pentru fosta lui, nu pentru tine. Îl poate schimba cu ușurință la magazinul de bijuterii de unde la luat și poate lua altul în schimb, ceva care să fie special pentru tine”, a comentat un utilizator. 

Citește și: Un bărbat i-a distrus nunta fratelui său cu un discurs sincer. Mireasa nu se aștepta ca trecutul ei să iasă la suprafață

„Inelele de logodnă sunt bijuterii foarte intime, chiar de unică folosință aș putea spune. Nu este un inel pe care să-l împrumuți. Eu cred că aceste inele sunt reutilizabile doar dacă se lasă moștenire în familie. El a făcut o mare greșeală”, a adăugat altcineva. 

Cu toate acestea, deși femeia a primit o mulțime de comentarii de susținere, fiind încurajată că are dreptate, o persoană a considerat că aceasta a analizat prea mult situația: „Știu că e o opinie nepopulară, dar mă îndoiesc că un bărbat se uita la un inel și spune: „Wow! Acesta se potrivește perfect cu personalitatea iubitei mele și trebuie să-l iau neapărat.” Gândești prea mult”.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri