Monica Huldt/ Foto: Instagram
Divertisment

Monica Huldt/ Foto: Instagram

O femeie s-a săturat să fie hărțuită de bărbați atunci când merge la sală. Este dispusă să plătească mii de dolari pentru un bodyguard

Monica Huldt, care locuiește în Scottsdale, Arizona, s-a săturat să fie hărțuită de bărbați atunci când merge la sala de fitness pentru a-și face antrenamentul zilnic. Femeia în vârstă de 37 de ani este un model pe rețelele de socializare, acolo unde are peste 330.000 de urmăritori. 

Monica merge la sală de cel puțin cinci ori pe săptămână și consideră antrenamentele sale foarte importante pentru sănătatea sa, atât fizică, cât și mintală. Deși se simte măgulită să primească atâta atenție de la bărbații din jurul ei, aceasta a mărturisit că s-a săturat ca unii dintre aceștia să o hărțuiască și susține că nu se mai simte deloc în siguranță. Mai mult, Monica este dispusă să plătească o sumă uriașă de bani pentru a angaja un bodyguard care să o însoțească la antrenamente. 

Citește și: Cum se îmbracă Anda Adam la sală. Cele mai atrăgătoare costume de fitness ale vedetei

„Vreau să fiu lăsată în pace. Chiar dacă mă costă 3.000 de dolari pe lună, voi angaja un bodyguard pentru că în ritmul acesta nu pot să mai merg la sală”, a declarat Monica Huldt pe rețelele de socializare. 

Femeia originară din Polonia considera sala de fitness spațiul ei sigur, însă acum nu mai crede că este în siguranță acolo. Atenția pe care i-o oferă bărbații o pot neliniști uneori, mai ales că modelul a fost hărțuită sexual în trecut, iar sportul a făcut-o să treacă peste traumă. 

„Este foarte important pentru mine să-mi mențin antrenamentele, deoarece nu fac asta doar pentru sănătatea mea fizică, ci și pentru bunăstarea mea mintală. De fiecare dată când merg să mă antrenez mă simt hărțuită și poate fi epuizant”, a declarat Monica, povestind una din întâmplările de la sala: „La un moment dat mi-am scos telefonul și îmi verificam mesajele în timp ce luam o pauză. Un bărbat mai în vârstă a venit la mine și mi-a spus: „Nu mai încerca să-mi trimiți mesaje, nu am telefonul la mine”. I-am răspuns că nu îi trimiteam lui și atunci m-a întrebat dacă nu aș vrea să fac asta”. 

Cu toate că apreciază că bărbații o consideră atrăgătoare și spune că totul este măgulitor, femeia în vârstă de 37 de ani a declarat că vrea să se simtă în siguranță la sala și să fie într-un mediu confortabil. 

Citește și: Cum să elimini kilogramele în plus luate după mesele de Crăciun și Anul Nou. Sfaturi pentru detoxifierea organismului

„Mă simt bine uneori să primesc atâta atenție, pentru că nu am avut o stimă de sine prea mare în copilărie. Dar de cele mai multe ori vreau doar să fiu lăsată în pace”, a spus femeia, adăugând: „Aș plăti cu plăcere 3.000 de dolari pe lună pentru cineva care să sperie oamenii de lângă mine. Nici măcar nu ar trebui să facă multă treabă. Doar să vină cu mine la sală și la câteva ședințe foto. Nu trebuie să fie cu mine 24 din 7, ar fi prea mult.”

Atenția primită la sala de fitness îi amintește Monicăi de câteva întâmplări traumatizante, care erau aproape să se încheie mult mai neplăcut. „A fost o perioadă când cineva a făcut rost de numărul meu și îmi trimitea mesaje pretinzând că este altcineva. S-a dat drept doamna care îmi face genele, un fotograf cu care am lucrat și chiar un medic. A fost foarte înfiorător și a trebuit să blochez toate acele numere pe care mi le-a trimis. Nu a aflat nici în ziua de azi cine a fost”, a spus Monica. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, o altă întâmplare traumatizantă pentru Monica a fost atunci când un bărbat a tras de ea pe stradă. „Eram în Suedia și așteptam trenul atunci când un tip a venit și a încercat să vorbească cu mine. Când am plecat de lângă el pentru că îmi venise trenul, m-a prins de picior. În timp ce alergam pe scările din gară a început să mă tragă spre o alee. Din fericire mai mulți oameni au sărit în ajutorul meu. A fost foarte înfricoșător. Mă gândesc numai la ce se putea întâmpla dacă nu ar fi fost oprit”, a spus femeia. 

Ce mulți bărbați nu știu este că Monica are o căsnicie fericită cu John, un bărbat în vârstă de 40 de ani. Ea spune că soțul ei nu este „intimidat” de bărbații care o curtează, însă acesta își face griji pentru siguranța ei. „John este, de fapt, destul de mândru și îmi spune mereu că îi place să aibă o soție atât de sexy”, a adăugat Monica. „Nu este deloc intimidat, dar se îngrijorează când ies singură seara.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri