O femeie și-a dorit un băiețel, însă soarta a făcut ca aceasta să nască triplete/ Shutterstock
Divertisment

O femeie și-a dorit un băiețel, însă soarta a făcut ca aceasta să nască triplete/ Shutterstock

O femeie și-a dorit un băiețel, însă soarta a făcut ca aceasta să nască triplete. Supărată, mămica le-a pus fetelor același nume

O femeie a uimit întreg internetul cu povestea sa. După ce rămas însărcinată, aceasta spera că va avea un băiețel, însă a rămas surprinsă când la naștere a aflat că avea triplete. Pentru că nu era pregătită pentru această veste, proaspăta mămică și-a numit fetele în același fel, spre uimirea internauților. 

Alegerea numelui copilului poate să fie una dintre cele mai dificile decizii de luat, mai ales atunci când vrei ca sexul bebelușului să rămână secret până la venirea sa pe lume. O femeie din SUA s-a confruntat cu această problemă, însă a transformat totul într-o poveste hilară spusă pe rețelele de socializare. 

Într-o postare pe platforma Reddit, o tânără le-a povestit utilizatorilor cea mai șocantă poveste auzită de la mama sa. Aceasta lucra ca asistentă într-o maternitate, iar în urmă cu mai mulți ani a avut parte de o zi unică în timpul serviciului său. Pe tura sa, o mămică pregătită să nască avea să transforme acea zi într-una cu adevărat de neuitat.

Citește și: Povestea de viață a unor surori siameze separate acum 20 de ani. Josie și Teresa au depășit multe obstacole și au uimit toată lumea

Femeia își dorea foarte mult să aibă un băiețel, astfel că, singurul nume pe care l-a ales a fost unul de băiat. Atunci când a născut, a primit șocul vieții ei, fiindcă a aflat că are triplete, iar în momentul când a fost întrebată cum vor fi numite acestea, ea a decis să folosească numele ales pentru bebelușul de sex masculin, dându-le celor trei fete același nume, cu mici variații. Numele ales de femeia în cauză a fost Robert. 

„Mama lucra ca asistentă într-o maternitate, iar în urmă cu mai mulți ani, când eu eram copil, ea a ajutat o femeie să nască. Aceasta voia un băiețel și ales doar un nume masculin, respectiv Robert. Din păcate pentru ea, nu a avut un fiu în acea zi, născând trei fete. Având în vedere eșecul, ea a decis să-și mențină planul, astfel că prima fiica s-a numit Robert, a doua Larobert, iar a treia Sharobert”, a scris utilizatoarea în postarea sa de pe platforma de socializare.

Internauții au fost de-a dreptul uimiți de poveste. Mulți dintre ei au făcut glume despre alegerea femeii, numindu-le pe cele trei fete „săracele”, realizând că acestea au fost obligate să poarte aceste nume pentru tot restul vieții lor.  

Citește și: La 12 ani a suferit arsuri serioase pe corp, acum participă la concursuri de Miss. Povestea unei regine a frumuseții din Anglia

Un alt utilizator a împărtășit o poveste similară: „Am lucrat cu o fată pe nume Janet, care avea o soră geamănă pe nume Janice. Mi s-a părut că numele lor sunt lipsite de imaginație, însă ei i s-a părut normal acest lucru”

Postarea vine la puțin timp după ce o altă mamă a sperat că va avea un băiat, însă a născut o fetiță, alegând să păstreze numele deja ales. Femeia a explicat că ea și partenerul său au ales numele Warren pentru fiul lor care trebuia să se nască. În mod tragic, iubitul ei a murit înainte de a veni copilul pe lume, iar femeia nu s-a putut abate de la planul lor, astfel că a numit-o pe fetița ei Warren. 

Etichete: nume copil , sarcina , mama , triplete

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?