Deva Cassel, daughter of Monica Bellucci and Vincent Cassel, seen posing for a shooting for Dolce and Gabbana at Spanish Steps in Rome
Divertisment

Deva Cassel, fiica actorilor Monica Bellucci și Vincent Cassel. Profimedia

O frumusețe unică. Deva Cassel e copia fidelă a actorilor Vincent Cassel și Monica Bellucci. Dezvăluiri inedite ale tinerei de 19 ani

Deva, fiica lui Vincent Cassel și a actriței Monica Bellucci, a dezvăluit cum au încurajat-o părinții ei celebri să pășească în industria divertismentului, într-un interviu cu V Magazine.

La 19 ani, Deva are o carieră în ascensiune atât pe catwalk, cât și pe platourile de filmare, obținând deja câteva roluri râvnite.

Deva arătă spectaculos și este captivantă în fotografiile de copertă pentru Gen V by V Magazine, moștenind șarmul părinților. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deva a făcut lumină asupra relației ei cu Vincent și Monica, mărturisind că aceștia au încurajat-o să urmeze o carieră în industria divertismentului. „M-au învățat să privesc mereu înainte, să am mereu grijă de mine, să fiu întotdeauna amabilă și să țin mereu cont de faptul că minunile se pot întâmpla. Sunt mult mai multe, dar ideea este că m-au învățat cum să fac față situațiilor neașteptate și să trăiesc după propriile mele reguli, respectând în același timp oamenii și mediul în care mă aflu”.

„Îmi amintesc că am răsfoit cărțile uriașe de modă ale mamei mele pe care le ținea în casă de când mă știu”, a mai povestit ea. „Totul era atât de bine îngrijit și frumos. Știam că vreau să lucrez în acea industrie la un moment dat în viața mea, dar cu siguranță nu mă așteptam să o iubesc atât de mult și să-mi câștig existența din ea. Mare parte din copilăria mea nu mi-am dorit să fiu actriță. Toată lumea mă întreba despre asta, lucru ce m-a îndepărtat de acea lume. Cu timpul însă, am început să devin din ce în ce mai interesată de industria cinematografică și de experiențele pe care le putea oferi”.

Deva a făcut furori când a apărut alături de mama ei pe coperta Vogue Italia, în iulie 2021. Astăzi se mândrește cu un milion de urmăritori pe Instagram.

A debutat în actorie în filmul „The Beautiful Summer”, anul acesta. Va juca și în serialul „The Leopard”, bazat pe romanul clasic cu același nume al lui Giuseppe Tomasi di Lampedusa, o dramă istorică ce aduce aminte de Downton Abbey și The Crown.

Monica și Vincent au fost căsătoriți 14 ani. Cele două vedete mai au o fiică de 13 ani, Leonie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri