O mireasă refuză ca sora ei să apară în fotografiile de nuntă din cauza tatuajului ei/ Shutterstock
Divertisment

O mireasă refuză ca sora ei să apară în fotografiile de nuntă din cauza tatuajului ei/ Shutterstock

O mireasă refuză ca sora ei să apară în fotografiile de nuntă din cauza tatuajului ei: „Va trebui să o înlocuiesc cu altcineva”

O mireasă a fost criticată în mediul online, după ce a povestit o întâmplare din timpul pregătirilor sale pentru nuntă. Femeia i-a cerut surorii sale să-și acopere tatuajul proaspăt făcut, pentru a nu apărea în fotografiile de nuntă. 

Pregătirile pentru nuntă pot fi solicitante, asta pentru că totul trebuie să arate perfect și așa cum și-au dorit mirii. De multe ori, apar probleme care nu țin neapărat de miri, iar acest lucru pot încurca planurile inițiale. O femei s-a confruntat cu acest aspect, atunci când sora ei a venit acasă cu un tatuaj pe antebraț, cu doar câteva zile înainte de nunta acesteia. 

Citește și: Ce a făcut un mire chiar la petrecerea lui de nuntă. Mireasa nu l-a putut opri, dar a pus pe TikTok un clip care a deveni viral

Mireasa nu a fost deloc de acord cu acest tatuaj și i-a cerut surorii sale mai mici să-l acopere pentru a nu fi vizibil în tipul ședinței foto, care a costat-o 3.000 de lire sterline. Mai mult, aceasta a amenințat-o că dacă nu va acoperi tatuajul, aceasta o va înlocui la petrecere. 

Supărată de faptul că sora ei nu a fost de acord cu condițiile impuse, mireasa a povestit totul într-o postare pe Reddit, însă reacțiile utilizatorilor nu au fost deloc în favoarea sa. 

Tatuajul făcut de sora miresei/ Foto: Reddit
Tatuajul făcut de sora miresei/ Foto: Reddit

În postare, aceasta a publicat o fotografie cu tatuajul surorii sale, reprezentat de două cireșe în formă de inimă și câteva stele lângă, explicând: „Sora mea tocmai și-a făcut un tatuaj cu cireșe mari pe braț și refuză să poarte o rochie cu mâneci lungi la nunta mea, pentru a-l acoperi. Fie se va conforma și și va masca tatuajul pentru ședința foto care m-a costat 3.000 de lire sterline, fie găsesc pe altcineva care să o înlocuiască la petrecere pentru că nu vreau astfel de imagini în pozele mele de nuntă. Mama a spus că ar putea să țină strategic buchetul pentru a-l acoperi în timpul ședinței, dar eu nu sunt de acord”. 

Citește și: Doi bunici simpatici foc au sărbătorit 70 de ani de căsnicie într-un mod inedit. Femeia a îmbrăcat rochia de mireasă purtată la nuntă

Utilizatorii de pe Reddit au fost șocați când au citit povestea miresei, toți spunând că este un tatuaj inofensiv. „Acesta este cel mai simplu lucru de acoperit în Photoshop. Îți ia mai puțin de 10 minute dacă este profesionist. Aparent, oamenilor le place pur și simplu să se lege din nimic”/ „Serios? Mă așteptam să văd un tatuaj imens cu cireșe de un roșu aprins. În plus, pare că e mai mult în interiorul brațului și probabil că nici nu se va vedea în poze”/ „Asta se întâmplă când vrei să controlezi fiecare detaliu”/ „Acesta este cel mai mic tatuaj pe care l-am văzut. Șansele de a-l vedea în poze sunt minuscule”/ „Am citit titlul înainte să văd tatuajul și m-am gândit: „Întregul ei braț este o cireașă roșie prost făcută?”. Dar acesta e chiar drăguț. Mireasa trebuie să-și revină”, sunt doar câteva din comentariile pe care internauții le-au lăsat la postarea miresei. 

Etichete: nunta , mireasa , tatuaj , sora

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri