Olivia Culpo
Divertisment

Olivia Culpo a făcut furori pe rețelele sociale cu o ținută inedită / Getty Images

Olivia Culpo, apariție spectaculoasă în Italia. Fosta Miss Univers a atras privirile într-o ținută inedită: ”Ești perfectă!”

Olivia Culpo, modelul care are în palmares un titlu de Miss Univers, este recunoscută pentru aparițiile nonconformiste, iar acum, aflată în vacanță în Italia, ea și-a surprins din nou fanii.

Olivia Culpo a făcut publice mai multe imagini inedite surprinse în Italia și a reușit să-și surprindă fanii total, întrucât a purtat o ținută extravagantă.

Citește și: Olivia Culpo, fostă Miss Universe, irezistibilă într-un costum de baie alb. Imaginea inedită i-a adus zeci de mii de aprecieri

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Următoarea oprire, Capri.”, a scris ea în dreptul fotografiilor în care apare îmbrăcată în pantaloni scurți, de culoare roșie, pe care i-a asortat cu un top alb, pus în valoare de croiul inedit. Ba mai mult, modelul a ales să-și prindă părul într-un coc cu ajutorul unei eșarfe. Ținuta ei a fost completată, de asemenea, de niște cercei mari și de o geantă galbenă, oversized.

Fotografiile inedite i-au adus acesteia aproape 200.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii din partea fanilor: ”Absolut superbă!”, ”Atât de frumoasă, să te bucuri de vacanță!”, ”Arăți senzațional”, au apreciat internauții.

Citește și: Atrage privirile pretutindeni. Fosta Miss Universe, Olivia Culpo, o apariție de neratat pe străzile din New York

Deși a primit titlul de Miss Univers cu mulți ani în urma, Culpo s-a menținut în acestă lume a frumuseții și a competițiilor de modă, găzduind cel de-al 69-lea concurs Miss Univers, luna trecută.

Pe plan sentimental, Olivia Culpo se întâlnește în prezent cu jucătorul de fotbal american de la NFL, Christian McCaffrey.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri