Max Mara Celebrates Elizabeth Debicki – The 2019 Women In Film Max Mara Face Of The Future
Divertisment

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Olivia Culpo, fostă Miss Universe, irezistibilă într-un costum de baie alb. Imaginea inedită i-a adus zeci de mii de aprecieri

Olivia Culpo, tânăra care a obținut titlul ”Miss Universe 2012” și care a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în 2019, reușește să facă furori pe rețelele sociale, acolo unde pozează în ipostaze seducătoare.

Citește și: Iggy Azalea, parada modei la benzinărie. Cum a defilat rapperița ca un adevărat model la… pompa de alimentare :)

Modelul în vârstă de 28 de ani este activă pe rețelele sociale, iar de curând și-a surprins fanii cu o fotografie incendiară, în cadrul căreia a pozat în costum de baie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginea respectivă, tânăra apare îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, alb, format din două piese, iar în jurul taliei și-a legat o eșarfă. În plus, outfitul ei este completat de o bască.

Citește și: Soluția ingenioasă pe care a găsit-o o tânără care nu deosebea stânga de dreapta. Acum nu le va mai încurcă niciodată :)

Olivia Culpo a fost operată de endometrioză

Spre sfârșitul anului trecut, Olivia Culpo a dezvăluit că suferă de endometrioză, o boală dureroasă cu care se confruntă multe femei la nivel mondial și, mai mult de atât, ea a fost operată.

”Ieri m-am operat de endometrioză. Nu este o postare prea glamuroasă, dar am simțit nevoia să împărtășesc asta cu voi și să vă fac să conștientizați asupra acestei boli”, a început mesajul vedetei.

”Endometrioza este o afecțiune în care țesutul uterului crește în alte părți aleatorii ale corpului provocând durere. Aceasta afectează fertilitatea și sănătatea generală, dar și…fericirea”, a continuat Olivia. ”Am fost în agonie ani de zile în perioada ciclului menstrual, iar medicii m-au diagnosticat greșit de nenumărate ori”, spunea modelul în luna octombrie a anului trecut.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri