iggy
Divertisment

Iggy Azalea, parada modei la benzinărie. Cum a defilat rapperița ca un adevărat model la… pompa de alimentare :)

Iggy Azalea a fost imposibil de ignorat într-o benzinărie din Los Angeles. Rapperița australiană a atras toate privirile într-o salopetă ultra mulată, care i-a pus în valoare corpul suplu, dar plin de rotunjimi.

Iggy Azalea nu avea cum să treacă neobservată cu outfitul său ultra sexy și atitudinea de divă cu care a defilat într-o benzinărie din Los Angeles. Artista dovedește că este una dintre cele mai sexy mămici din showbiz, cu o silueta și forme de invidiat.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA


Aceasta apariție sexy a artistei pare cumva aranjată cu paparazzii și nu ar fi pentru prima oara. În urmă cu câteva luni, Iggy i-a anunțat pe paparazzi pe Instagram că o să iasă la o plimbare ca să își arate abdomenul six pack.

Pentru că fanii au acuzat-o că apelat la operații estetice ca să scape de kilogramele în plus de după sarcină sau că își photoshopeaza pozele, Iggy a ieșit pe stradă cu abdomenul la vedere ca să le demonstreze că ceea ce văd pe Instagram este real.

Rapperița nu a ascuns faptul că a apelat la operații estetice pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, însă susține că silueta pe care o are după naștere este numai meritul ei.

VEZI SI: Nicoleta Luciu, neschimbată la 40 de ani. Cum arată acum vedeta considerată cea mai frumoasă femeie din România



Cu ajutorul operațiilor estetice, dar și cu mult sport și dieta, Iggy Azalea a trecut de la celulită și colăcei la vedeta cu cel mai bombat posterior din showbiz și cu abdomen six pack.

Evident, odată cu transformarea fizică a venit și schimbarea garderobei. Acum Iggy Azalea are cea mai sexy garderobă din showbiz: pentru a-și etala noile forme, rapperița poartă numai haine mulate, decupate, transparente sau extrem de scurte :)

VEZI SI: Kim Kardashian își etalează silueta unică într-un costum de baie… complicat :) Cum arată piesa vestimentară neobișnuită

Iggy Azalea s-a despărțit de tatăl copilului ei la 6 luni după ce a născut

În vara lui 2020, Iggy Azalea își surprindea fanii cu anunțul că a dat naștere unui băiețel, deși nimeni nu știa că era însărcinată. După numai 6 luni, rapperița australiană a anunțat pe rețelele de socializare despărțirea de tatăl copilului, rapperul Playboi Carti, cu 6 ani mai tânăr că ea.

Din postările acesteia, despărțirea nu a părut tocmai amiabilă, Iggy având câteva reproșuri la adresa lui Carti. “Ai pierdut cu adevărat! Oamenii nu pun preț pe loialitate și de asta prefer să fiu singură (mesaj însoțit de un emoji care vomită)”, a spus Iggy, care ulterior a completat: “Ceea ce am vrut să spun noaptea trecută este că o să îmi cresc fiul singură și că nu mai sunt într-o relație”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri