Olivia Culpo/ Profimedia
Divertisment

Olivia Culpo/ Profimedia

Olivia Culpo, într-o ținută electrizantă la o întâlnire cu prietenii în oraș. Fosta Miss Univers a atras toate privirile

Olivia Culpo a arătat absolut uimitor zilele trecute când a ieșit cu prietenii săi în oraș. Fosta Miss Univers a strălucit într-un top elegant și senzual și o pereche de blugi albaștri. 

Tânăra în vârstă de 29 de ani reușește să atragă privirile datorită frumuseții sale, dar și a siluetei de invidiat. Recent, fosta Miss Univers a atras atenția fotoreporterilor atunci când a ieșit la cină cu prietenii ei la Craig’s din West Hollywood. Olivia a ales să poarte un top elegant negru, dintr-un material transparent și foarte decupat, cu umerii supradimensionați, care i-a lăsat abdomenul la vedere și pe care l-a asortat cu o pereche de blugi albaștri cu talie înaltă.

Olivia Culpo/ ProfimediaOlivia Culpo/ Profimedia
Olivia Culpo/ Profimedia

Citește și: Olivia Culpo, mărturisiri neașteptate. Fosta Miss Univers a dezvăluit cum reușește să aibă o relație la distanță cu partenerul ei

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Aceasta a accesorizat totul cu o curea neagră cu detalii din metal, o poșetă neagră și cercei strălucitori și botine cu toc, cu vârful ascuțit. De asemenea, aceasta și-a prins părul într-un coc la spate și a purtat un machiaj natural. 

Olivia Culpo/ Profimedia
Olivia Culpo/ Profimedia

Olivia Culpo a fost operată de endometrioză

Spre sfârșitul anului trecut, Olivia Culpo a dezvăluit că suferă de endometrioză, o boală dureroasă cu care se confruntă multe femei la nivel mondial și, mai mult de atât, ea a fost operată.

”Ieri m-am operat de endometrioză. Nu este o postare prea glamuroasă, dar am simțit nevoia să împărtășesc asta cu voi și să vă fac să conștientizați asupra acestei boli”, a început mesajul vedetei.

Citește și: Atrage privirile pretutindeni. Fosta Miss Universe, Olivia Culpo, o apariție de neratat pe străzile din New York

”Endometrioza este o afecțiune în care țesutul uterului crește în alte părți aleatorii ale corpului provocând durere. Aceasta afectează fertilitatea și sănătatea generală, dar și…fericirea”, a continuat Olivia. ”Am fost în agonie ani de zile în perioada ciclului menstrual, iar medicii m-au diagnosticat greșit de nenumărate ori”, spunea modelul în luna octombrie a anului trecut.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri