Olivia Culpo
Divertisment

Olivia Culpo, dezvăluiri neașteptate. Fosta Miss Univers a dezvăluit cum reușește să aibă o relație la distanță cu partenerul ei / Instagram

Olivia Culpo, mărturisiri neașteptate. Fosta Miss Univers a dezvăluit cum reușește să aibă o relație la distanță cu partenerul ei

Olivia Culpo, tânăra în vârstă de 29 de ani care a cunoscut celebritatea după ce a câștigat un titlu de Miss Univers, a vorbit despre cum reușește să păstreze relația la distanță cu partenerul ei, Christian McCaffrey.

Olivia Culpo, care și-a construit o comunitate numeroasă pe Instagram, acolo unde face publice imagini inedite, călătorește des pentru diferite proiecte, ceea ce înseamnă că este departe de partenerul ei, Christian McCaffrey, starul NFL, în vârstă de 25 de ani. Acest lucru, însă, nu le afectează povestea iubire.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Comunicarea este secretul. Cei mai mulți oameni sunt într-o relație la distanță din cauza serviciului ori a pasiunilor.”, a spus ea, potrivit Daily Mail.

Citește și: Olivia Culpo, irezistibilă într-un costum de baie cu decupaje. Fosta Miss Univers se mândrește cu o siluetă de invidiat

”Simt că a iubi cu adevărat pe cineva înseamnă să-l iubești suficient de mult încât să-ți pese de visele și de aspirațiile lui la fel de mult ca și de ale tale. Tocmai de aceea este important să-i permiți să-și îndeplinească dorințele, chiar dacă asta înseamnă să stea departe.”, a mai spus ea.

Citește și: Olivia Culpo, apariție spectaculoasă în Italia. Fosta Miss Univers a atras privirile într-o ținută inedită: ”Ești perfectă!”

Totodată, ea a continuat: ”Dacă o nevoie nu-ți este satisfăcută, spune-i partenerului tău. Dacă continuă, explică-i de ce ai nevoie și de ce. Comunicarea este secretul. Este cheia pentru o relație reușită, alături de iubire și timpul de calitate petrecut împreună.”, a mai adăugat modelul.

Olivia Culpo a avut o viață sentimentală controversată. Timp de doi ani, în perioada 2013-2015, ea s-a întâlnit cu Nick Jonas. Ulterior, a avut o relație cu atletul Tim Tebow, până în noiembrie 2015, iar în 2016-2019 s-a întâlnit cu fotbalistul Danny Amendola. Ulterior, din vara anului 2019, ea are o relație cu Christian McCaffrey.

Olivia Culpo a fost operată de endometrioză

Spre sfârșitul anului trecut, Olivia Culpo a dezvăluit că suferă de endometrioză, o boală dureroasă cu care se confruntă multe femei la nivel mondial și, mai mult de atât, ea a fost operată.

”Ieri m-am operat de endometrioză. Nu este o postare prea glamuroasă, dar am simțit nevoia să împărtășesc asta cu voi și să vă fac să conștientizați asupra acestei boli”, a început mesajul vedetei.

Citește și: Atrage privirile pretutindeni. Fosta Miss Universe, Olivia Culpo, o apariție de neratat pe străzile din New York

”Endometrioza este o afecțiune în care țesutul uterului crește în alte părți aleatorii ale corpului provocând durere. Aceasta afectează fertilitatea și sănătatea generală, dar și…fericirea”, a continuat Olivia. ”Am fost în agonie ani de zile în perioada ciclului menstrual, iar medicii m-au diagnosticat greșit de nenumărate ori”, spunea modelul în luna octombrie a anului trecut.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?