Olivia Culpo
Divertisment

Credit foto: Getty Images

Olivia Culpo, mărturisiri despre boala dureroasă care o macină: ”Am fost șocată să descopăr că sunt multe femei care suferă ca și mine!

Olivia Culpo este una dintre cele mai frumoase femei din lume, însă ascunde o dramă de neimaginat, întrucât suferă de o boală dureroasă, care uneori îi face viața imposibilă.

Olivia Culpo, tânăra care a cucerit în 2012 două titluri de frumusețe: Miss USA și Miss Univers, a dezvăluit că suferă de endometrioză și a mărturisit ce face pentru a trata această boală dureroasă.

”Nu știam dacă să împărtășesc sau nu această informație, pentru că nu știam dacă oamenii sunt familiarizați cu această afecțiune, dar se pare că o mulțime de femei sunt.”, a spus Olivia.

”Am fost șocată să descopăr cât de multe femei au suferit de endometrioză, dar și câte întrebări au despre perioadele dureroase. Nu sunt deloc normale și ar putea să-ți pună în pericol fertilitatea.”, a adăugat aceasta.

2019 InStyle Awards - Arrivals

Olivia Cuplo nu are, însă, niciun plan pentru a-și face operația laparoscopică și susține că încearcă să țină boala sub control cu ajutorul tratamentelor holistice.

”Vreau să încercă să văd dacă pot să-mi dau seama de unele lucruri. Este o călătorie.”, a mărturisit ea, potrivit Just Jared.

”Fiecare lună este diferită pentru că încerc lucruri diferite. Cu siguranță voi ține lumea la curent cu ceea ce funcționează pentru mine și mă voi opri la operație, în cazul în care lucrurile se vor înrăutăți. Oamenii sunt diferiți.”, a adăugat ea.

Endometrioza este o afecțiune întâlnită în rândul femeilor tinere și este una dintre principalele cauze de infertilitate feminină. De cele mai multe ori, este o afecțiune dureroasă ce presupune creșterea țesutului denumit endometru în afara uterului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri