Pamela Anderson
Divertisment

Pamela Anderson / Profimedia Images

Pamela Anderson, noi declarații despre „revoluția” frumuseții naturale pe care a pornit-o: „Oare mai știm cum arată un chip?”

Pamela Anderson, actrița cunoscută pentru rolul din „Baywatch”, în vârstă de 56 de ani, a oferit noi declarații cu privire la „revoluția” recentă pe care a lansat-o atunci când a ales să nu poarte machiaj la Săptămâna Modei de la Paris.

Într-un interviu pentru Vogue, actrița a explicat ce a inspirat-o să renunțe la aparițiile ei glamour, înlocuind machiajul cu ulei de măceșe făcut în casă, potrivit People. 

Pamela Anderson At Vivienne Westwood Fashion Show
Pamela Anderson. Vivienne Westwood S/S 2024 show. Paris Fashion Week. Profimedia

Citește și: "Am vrut să fiu călugăriță". Pamela Anderson, despre visul ei din copilărie: "Am luat-o pe un drum diferit"

Știu că nu am făcut pași spre a aduce pacea în lume, dar „mișcarea” a fost o declarație. M-am gândit că fac asta pentru toate fetele. Am avut fiice vitrege de-a lungul relațiilor, băieții mei au avut iubite și mi-am dorit să fac asta pentru ele. În zilele noastre și îmbătrânim și oare mai știm cum arată un chip obișnuit? Asta mi-am dorit să arăt”, a spus ea.

Actrița a ținut să sublinieze că nu a renunțat la machiaj sau la rutina ei de îngrijire pentru totdeauna. Pur și simplu nu a avut chef să se machieze în prima zi în care a participat la Săptămâna Modei de la Paris, așa că a ieșit din casă fără make-up. 

Citește și: Singurul bărbat de care Pamela Anderson a fost cu adevărat îndrăgostită: „Am vrut să avem copii și să fim împreună pentru totdeauna”

„Mi-am pus hainele pe mine și m-am gândit că e mai bine să merg să mă plimb și să admir arhitectura din Paris decât să stau pe scaunul de machiaj pentru trei ore”, a mai spus ea, explicând că s-a simțit puțin nesigură pe ea atunci când a stat în fața fotografilor, dar a ales să zâbească.

„M-am simțit cumva ca și cum aș fi sărit de pe pod, dar am ales să zâmbesc. Iar odată ce am ajuns acasă de la show, am decis să merg toată săptămâna fără să mă machiez”, a mai adăugat ea. 

Pamela Anderson nu se teme să îmbătrânească

Anul trecut, actrița i-a mărturisit lui Dax Shepard că, în timp ce multe femei frumoase au adevărate probleme cu procesul de îmbătrânire, ea nu s-a gândit niciodată de două ori la acest subiect.

”Abia aștept să mă văd bătrână”, a spus Pamela Anderson în cadrul podcastului Armchair Expert, moderat de Dax Shepard.

Citește și: Pamela Anderson, mărturisiri neașteptate. Actrița nu mai e interesată să mai găsească dragostea: ”E foarte bine pentru mine să fiu singură acum”

Niciodată nu am considerat că sunt vreo frumusețe, pur și simplu sunt puțin simpatică”, a mai spus ea.

Pamela anderson

”Întotdeauna mi-am spus că mă voi recunoaște în oglindă când voi fi bătrână. Nu vreau să trișez în procesul cu îmbătrânire, nu vreau să-mi fac ceva la față!”, a mai spus ea.

”O să-mi las părul să devină cărunt și o să-mi pun o pălărie pe cap. Nu voi purta machiaj, e mai confortabil așa”, a mai spus ea.

Etichete: pamela anderson

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri