Pamela Anderson
Divertisment

Pamela Anderson, decembrie 2022 / Foto: Profimedia

Pamela Anderson s-a îngrășat peste 10 kilograme în perioada în care și-a scris cartea de memorii: "Armura mea pufoasă"

Pamela Anderson a apărut pe micile și marile ecrane în postura de bombă sexy, titulatură care o urmărește și astăzi. Actrița născută în Canada se pregătește de o dublă lansare foarte importantă. Aceasta a realizat un documentar și a scris o carte autobiografică. Ambele proiecte vor vedea lumina  zilei la sfârșitul lui ianuarie, așa că vedeta este în plin proces de promovare.

Pamela Anderson
Pamela Anderson în "Baywatch" / Foto: Profimedia

Pamela Anderson a dezvăluit că în perioada în care și-a scris cartea de memorii, "Love, Pamela", nu a avut parte de ajutorul vreunui scriitor. Pe parcursul întregului proces creativ, actrița de 55 de ani s-a îngrășat peste 10 kilograme. "A fost o perioadă nebună. Am pus pe mine cam 11 kilograme. E o nebunie, dar când mă uit înapoi și văd procesul prin care am trecut, văd că am avut o reacție fizică la detalierea poveștii mele. Era ca și cum m-aș fi agățat de ceva, era o protecție... armura mea pufoasă. Nu mâncam diferit, sunt vegană, mănânc nuci și fructe de pădure, nu mănânc mult, dar corpul meu se schimba și m-am gândit că este pentru că îmbătrânesc", a declarat vedeta în interviul acordat lui Howard Stern.

Citește și: Singurul bărbat de care Pamela Anderson a fost cu adevărat îndrăgostită: „Am vrut să avem copii și să fim împreună pentru totdeauna”

Pamela Anderson, fotografiată la un restaurant cu fiul ei
Pamela Anderson, fotografiată la un restaurant cu fiul ei / Profimedia Images
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Pam începuse să se îmbrace numai cu haine care să o acopere tot mai mult, iar mama ei a observat asta și a întrebat-o de ce nu-și mai arată silueta. "Ce siluetă?", i-a zis diva. "Eram un dezastru în acele momente, așa că mi-a plăcut să las totul la vedere: fără machiaj, nimic de genul ăsta, și m-am gândit: 'Știi ce? Dacă îți place de mine așa, dacă mă placi când sunt cel mai rău, poate chiar mă placi cu adevărat'", a mai spus blonda.

Nu mică i-a fost mirarea ca după ce a terminat de scris cartea și s-a liniștit din toate punctele de vedere, kilogramele acumulată în plus să dispară încetul cu încetul.

Citește și: Pamela Anderson, mărturisiri neașteptate. Actrița nu mai e interesată să mai găsească dragostea: ”E foarte bine pentru mine să fiu singură acum”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?