PETA's 15th Anniversary Gala and Humanitarian Awards - Arrivals
Divertisment

Photo by Kevin Winter/Getty Images

Pamela Anderson va înceta să mai fie activă în online: ”Rețelele sociale sunt folosite ca formă de control al minții!”

Pamela Anderson, actrița în vârstă de 53 de ani care a făcut furori de-a lungul timpului cu formele sale apetisante, a anunțat că va înceta să mai folosească rețelele sociale

Pamela Anderson, fostul star din Baywatch, a anunțat că nu va mai posta pe Instagram, Facebook și Twitter, întrucât și-a găsit inspirația în lectură și în natură.

Citește și: Pamela Anderson s-a cuplat cu un angajat al ei. Cu ce se ocupă bărbatul care o face fericită

Actrița în vârstă de 53 de ani a făcut anunțul pe Instagram, unde a făcut publică o fotografie în care apare machiată. Ea și-a justificat decizia prin faptul că rețelele sociale sunt folosite ca formă de control al minții, iar ea s-a declarat liberă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Acesta va fi ultimul meu mesaj pe Instagram, Twitter ori Facebook”, și-a început mesajul Pamela Anderson.

”Niciodată nu am fost interesată de rețelele sociale, iar acum, că am stabilit că sunt inspirată de lectură și de timpul petrecut în natură, sunt liberă.”, a mai explicat ea.

”Vă mulțumesc pentru dragoste. Să fiți binecuvântați. Să sperăm că fiecare dintre voi va găsi forța și inspirația pentru a urma scopul și să încercați să nu vă lăsați seduși de timpul pierdut.”, a încheiat ea.

Citește și: Pamela Anderson lansează o nouă colecție de genți vegane. Cum își promovează accesoriile

Pamela Anderson, în vârstă de 53 de ani, este urmărită de peste 1,2 milioane de utilizatori pe Instagram.

Actrița care a făcut senzație cu rolul interpretat în Baywatch a fost căsătorită de mai multe ori, inclusiv cu toboșarul Tommy Lee, alături de care are doi copii, Brandon Lee, în vârstă de 24 de ani și Dylan Lee, 23. Cei doi au fost căsătoriți timp de trei ani, din 1995, până în 1998.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri