Sarah Jessica Parker
Divertisment

Sarah Jessica Parker / Profimedia Images

Paparazzii au surprins-o pe Sarah Jessica Parker la plajă, în costum de baie. Cum arată actrița la 55 de ani

La 16 ani de la încheierea serialului-fenomen "Sex and the City", actrița Sarah Jessica Parker a impresionat într-un costum de baie negru, dintr-o singură bucată.

Vedeta a fost surprinsă pe plajele din Hamptons, unde a petrecut câteva ore în liniște, citind o carte, alături de soțul ei.

Celebră pentru silueta ei tonifiata, Sarah Jessica Parker a impresionat în costum de baie, semn că rutina sa de exerciții fizice este eficientă.

Devenită celebră datorită rolului din serialul "Sex and the City", vedeta a castgat popularitate și în afara show-ului TV prin eleganța și rafinamentul de care a dat dovadă în aparițiile sale.

Deși numele ei e cunoscut în întreaga lume, iar aparițiile îi sunt lăudate constant de criticii de modă, Sarah a fost batjocorită încă de la începutul carierei și chiar și acum este adesea luată peste picior din cauza aspectului ei fizic.

În 2007, ea a fost numită cea mai neatrăgătoare actriță de la Hollywood, iar internetul a poreclit-o "Față de Cal". Chiar și așa, Parker este o afaceristă de succes și un adevărat fashion-icon.

Deși arată spectaculos în ținute semnate de designeri celebri, actrița insistă că este o persoană normală, care nu a alergat după faimă: "Nu am vrut să fiu celebră, nu am vrut niciodată să devin vedetă. Iar în viață de zi cu zi, chiar mă străduiesc să nu fiu influențată de asta în niciun fel,” a povestit într-un interviu mai vechi.

"Chiar stau la rând atunci când merg la cumpărături, merg foarte des cu metroul, merg la piață eu personal și îmi duc singură copiii la școală," a completat Sarah.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?