Paris Hilton și logodnicul ei, Carter Reum
Divertisment

Paris Hilton și logodnicul ei, Carter Reum/ Profimedia Images

Paris Hilton nu-și mai dorește să fie miliardară după ce s-a logodit: ”Sunt mai intersată de bebeluși, îmi doresc o familie!”

Paris Hilton, moștenitoarea imperiului financiar construit de tatăl ei, și-a dorit ani de zile la rând să câștige și mai mulți bani, însă acum, aceasta a mărturisit că tot ce își dorește este să fie împlinită în plan personal și să devină mamă.

Paris Hilton, în vârstă de 40 de ani, își promovează acum documentarul ”This Is Paris”, care a fost filmat acum doi ani de zile, iar în cadrul unui interviu pentru ”Variety”, ea a dezvăluit că acum își dorește o familie.

Citește și: Paris Hilton și universul ei Barbie. Moștenitoarea Hilton a pozat într-o ținută glamuroasă alături de un Bentley roz

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Ani de zile la rând și-a dorit să devină miliardară, însă acum, vedeta a dezvăluit că se concentrează pe întemeierea unei familii.

”Țelul meu a fost să fac bani, dar nu eram fericită în plan personal. Mereu am văzut banii ca fiind libertate și independență. Acum sunt însă foarte fericită și îndrăgostită, motiv pentru care nu mă mai interezează banii. Sunt mai mult interesată de bebeluși.”, a dezvăluit Paris Hilton în cadrul unui podcast, potrivit Daily Mail.

Paris Hilton s-a logodit cu Carter Reum

La începutul acestui an, Paris Hilton s-a logodit pentru a patra oară în viață cu iubitul ei, antreprenorul Carter Reum, după o relație de doi ani. Vedeta americană a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei, pe 17 februarie.

Citește și: Paris Hilton și Carter Reum s-au logodit: „Sunt încântată de noul capitol”. Primele imagini cu cererea în căsătorie

Paris Hilton (40 de ani) a fost cerută de soție cu un inel cu diamant Cartier de către iubitul ei, fondatorul unei companii de investiții și al unui brand de băuturi alcoolice, Carter Reum (40 de ani). Aceasta este a patra oară când moștenitoarea imperiului Hilton s-a logodit, după ce a mai fost cerută în căsătorie anterior de modelul Jason Shaw, de milionarul grec Paris Latsis și de actorul Chris Zylka.

Etichete: copii , avere , familie , paris hilton

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri