Paris Hilton
Divertisment

Paris Hilton/ Profimedia Images

Paris Hilton și universul ei Barbie. Moștenitoarea Hilton a pozat într-o ținută glamuroasă alături de un Bentley roz

Paris Hilton este noua imagine a casei de modă "Lanvin" pentru colecția de primăvară / vară 2021. Motiv pentru care, vedeta, în vârstă de 40 de ani, a sărbătorit succesul cu câteva fotografii specifice imaginii sale de "păpușă Barbie."

Aceasta a purtat un look complet roz, format dintr-o rochie marca "Lanvin" și pantofi stiletto, în timp ce a pozat fericită alături de un Bentley Continental, customizat în nuanța sa preferată - roz.

Citeşte şi: Dovada că Serena Williams poate fi super feminină și elegantă. Cum arată jucătoarea de tenis într-o rochie albă mulată

"Sunt onorata să lucrez cu Lanvin pentru campania lor de primăvară / vară și să pot contribui la moștenirea mărcii. Am fost întotdeauna un fan al casei de modă și o admir personal pe fondatoarea Jeanne Lanvin. A reușit să construiască un imperiu dintr-un mic magazin care încă există 130 de ani mai târziu", a declarat moştenitoarea imperiului Hilton.

 Deși stilul ei vestimentar este unul caracterizat prin lux, sclipici și extravagantă, Paris Hilton a reușit se transforme pentru această campanie de modă, dezvăluind un stil mai rafinat și o frumusețe naturală.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citeşte şi: Courtney Love, fosta soție a lui Kurt Cobain, la un pas de moarte după ce a ajuns să cântărească 43 de kilograme: ”Am suferit teribil!”

Etichete: lux , paris hilton , roz

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri