Paris Hilton/ Profimedia
Divertisment

Paris Hilton/ Profimedia

Paris Hilton, seducătoare într-o rochie elegantă și foarte transparentă. Cum a fost surprinsă milionara în Upper East Side

Paris Hilton a fost invitată zilele trecute la emisiunea lui Jimmy Fallon, unde a purtat o ținută impecabilă. Vedeta s-a oprit la o plimbare în Upper East Side, înainte de a intra pe platoul de filmare, etalându-și silueta de invidiat. 

Imaginile surprinse de paparazzi o arată pe celebra milionară îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră, strălucitoare, care i-a lăsat umerii goi. Piesa vestimentară prezenta un material fluid și foarte transparent, lăsându-i la vedere lenjeria intimă, după cum poți vedea aici. 

Citește și: Defilarea lui Paris Hilton într-o prezentare de modă a devenit virală: "De ce merge ca RoboCop?". Milionara are picioare impecabile

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deși a purtat o pereche de ochelari de soare negri, Paris, în vârstă de 42 de ani, nu a trecut neobservată. Întregul look a fost completat de o pereche de pantofi eleganți negri, dar și de o poșetă minusculă din piele. 

Paris Hilton, primele declarații în postura de mamă

Paris Hilton a devenit mamă la începutul anului, atunci când și-a primit fiul născut cu ajutorul unei mame surogat. La scurt timp după ce și-a adus fiul acasă, vedeta americană a oferit primul interviu în postura de mamă, dezvăluind cum s-a schimbat viața ei de când are grijă de un copil.

Paris este imaginea de copertă a noului număr din revista Harper's Bazaar, iar pe lângă pictorialul excepțional, vedeta a oferit și un interviu sincer despre viața ei de acum, mărturisind că, deși nu a născut ea, instinctele de mamă s-au activat foarte repede. 

Citește și: Paris Hilton a rămas însărcinată la 22 de ani cu Jason Shaw. Vedeta a renunțat la sarcină din cauza abuzurilor din școală

Femeia de afaceri americană și personalitatea mass-media, în vârstă de 41 de ani, și-a îndeplinit visul, iar cu ajutorul unei mame surogat a adus pe lume primul său copil, un băiețel perfect sănătos. 

„Nu există cuvinte pentru a exprima cât de mult eşti deja iubit”, a scris Paris Hilton în postarea de pe reţelele de socializare, în care apare o fotografie cu mâna ei care ține mâna copilului. Mesajul avea în dreptul său o inimă albastră, divulgând astfel și sexul copilului.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri