2017 MTV Video Music Awards - Arrivals
Divertisment

Paris Jackson a vorbit despre copilăria ei/ Getty Images

Paris Jackson, mărturisiri despre copilăria ei. Cum era Michael Jackson ca tată: ”Ne-a pus să muncim pentru ceea ce ne dorim!”

Michael Jackson, supranumit Regele Muzicii Pop, continuă să trăiască și nu doar prin piesele sale, ci și prin copiii săi. Paris, fiica artistului, a vorbit despre tatăl ei și a oferit detalii prețioase despre cum a fost regretatul artist ca tată.

Paris Jackson, care urmează să împlinească 23 de ani, a apărut în cadrul show-ului ”No Filter” al lui Naomi Campbel, de pe Youtube și a vorbit despre copilăria ei. Astfel, tânăra a dezvăluit că tatăl ei i-a cultivat pasiunea pentru muzică.

Fiul lui Michael Jackson, despre copilăria alături de superstar: "Oamenii leșină în public. De ce? Eu te văd în fiecare zi și nu leșin"

”Tatăl meu s-a priceput foarte bine la a se asigura că suntem culți, că suntem educați, și nu doar la a ne arăta strălucirea și glam-ul, cum ar fi statul prin hoteluri, locuri de cinci stele”, a declarat Paris, potrivit New York Times.

De asemenea, Paris Jackson, care avea 11 ani când tatăl ei a murit, a povestit că Michael Jackson a fost un tată dur, care nu le-a oferit totul pe tavă.

”Dacă voiam cinci jucării, trebuia să citim cinci cărți. Toată copilăria noastră a fost despre a câștiga. Ca să primim ceva, trebuia să muncim din greu.Iar asta e o realizare.”, a mai mărturisit tânăra.

Citește și: Ce face Paris Jackson la 11 ani de la moartea tatălui ei. Fiica rebelă a regretatului artist nu încetează să-și surprindă fanii

Totodată, tatăl ei a fost cel care a ajutat-o să descopere pasiunea pentru muzică.

”Iubea muzica clasică și jazz-ul. Și hip-hop și R&B, și evident chestiile Motown”, a spus Paris. ”Dar, de asemenea, Top 40-urile radioului, i-au plăcut muzica rock, soft rock, The Beatles. Așa că am crescut înconjurați de toate aceste lucruri și simt că toate chestiile astea influențează cumva chestiile mele și, dacă ascultați albumul meu, există și unele influențe care amintesc de coloane sonore, precum cele ale lui Hans Zimmer și Danny Elfman, cât și de formații rock precum Radiohead și Manchester Orchestra.”

Prince Jackson, dezvăluiri despre copilăria sa: ”Erau oameni care leșinau, nu înțeleagam de ce!”

Interviul lui Paris vine la câteva săptămâni după ce fratele ei, Prince, pe numele său real Michael Joseph Jackson, a vorbit despre copilăria sa și lucrurile pe care le-a înțeles cu greu.

The Michael Jackson Diamond Birthday Celebration in Las Vegas

Prince a povestit într-un interviu că nu și-a dat seama de popularitatea tatălui sau până când nu a văzut un concert al acestuia. Oamenii leșinau când în vedeau pe scenă pe megastar.

VEZI SI:  Blue Ivy, un copil fenomen la doar 9 ani. Cum arată viața extravagantă a fiicei lui Beyonce și Jay-Z

“Observam că oamenii ne urmăresc. Voiau să ajungă în apropierea tatălui meu și să îl atingă. Dar de abia pe la 10, 11 ani mi-am dat seama… Urmăream un clip cu un concert al tatălui meu și era o mulțime de oameni acolo. Erau oameni care leșinau. L-am întrebat pe tata: De ce leșină oamenii ăștia? Eu te văd în fiecare zi și nu leșin”, a spus Prince. “Atunci mi-am dat seama cât de mult îl iubeau oamenii pe tata”, a mărturisit el.

Michael Jackson a murit în 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze cu propofol. Prince avea 12 ani atunci.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri