Beyonce and Jay Z
Divertisment

Blue Ivy, un copil fenomen la doar 9 ani. Cum arată viața extravagantă a fiicei lui Beyonce și Jay-Z

Cu două zile înainte se nască, Blue Ivy, fiica lui Beyonce și a lui Jay Z a fost numită "cel mai faimos copil din lume" de către revista Times și se pare acest lucru s-a adeverit.

La doar 9 ani, fetița a castigat primul ei Grammy pentru "Cel mai bun videoclip muzical", devenind a doua cea mai tânără persoana câștige un astfel de premiu, iar ăsta nu este singurul succes de care s-a bucurat până la aceasta vârstă.

Anul trecut, Blue Ivy a câștigat trei premii importante: NAACP Image Award, un BET Award și un Soul Train Award, pentru contribuția la piesa mamei sale "Brown Skin Girl".

Blue Ivy, un star al muzicii

Beyonce and Jay Z's oldest daughter, Blue Ivy Carter age 9 wins her first Grammy for her role in the music video for “Brown Skin Girl”

În 2012, la zece zile după nașterea sa, tatăl ei, Jay-z, a lansat piesa "Glory" unde a introdus sunetul fiicei sale plângând. Astfel, a devenit cea mai tânără persoană care a avut vreodată un cântec în lista americană Billboard 100.

Un an mai târziu, micuța a apărut în cântecul mamei sale,"Blue", o odă pentru fiica ei, iar până în prezent, vocea lui Ivy a apărut în cinci dintre piesele părinților ei.

Citeşte şi: Paris Hilton și universul ei Barbie. Moștenitoarea Hilton a pozat într-o ținută glamuroasă alături de un Bentley roz

Blue Ivy, fashionistă de mică

Cu părinți bogați ca Beyonce și Jay Z, nu este de mirare Blue are acces la un stilist personal, care se ocupă de toate ținutele sale. Accesoriile fetiței includ deja o geantă Louis Vuitton în valoare de 1230 lire sterline și o un plic Valentino în valoare de 1765 lire sterline, iar hainele sale poarta semnătura marilor designeri de modă.

La evenimentul MTV Music Awards din 2016, Blue Ivy a fost considerată cel mai bine îmbrăcată vedetă când a purtat o rochie din tul de culoare roz, de 8.000 de lire sterline, și o diademă cu diamante pentru a completa ținuta mamei sale.

Blue Ivy, un star de film

Beyonce's daughter Blue Ivy Carter makes cameo appearance in trailer for the singer's eagerly anticipated new visual album Black Is King

Ivy și-a făcut debutul în cinematografie când a apărut în filmul autobiografic al mamei sale "Life is But a Dream" din 2013. Această apariție a fost urmată de multe altele, inclusiv cele din albumul "Lemonade", "Black is King" sau documentarul "Homecoming", toate realizate de Beyonce.

Blue Ivy, marcă înregistrată

Beyonce, Jay-z si Blue Ivy. Getty Images

La nașterea fetiței, Beyonce și Jay Z i-au făcut numele marcă înregistrată, anunțându-și fiica drept „fenomen cultural” în documentele legale.

Marca înregistrată acoperă totul, de la produse cosmetice, magazine online sau divertisment, cum ar fi jocuri video și bijuterii. Acest lucru a venit din dorința părinților de a-i proteja numele, astfel încât nimeni nu facă profit de pe urma sa.

"Nu îți dorești ca cineva beneficieze de pe urma copilului tău" a declarat Jay Z pentru Vanity Fair.

Ctieşte şi: Cum arată Stella Banderas, fiica lui Antonio Banderas și a lui Melanie Griffith. Tânăra are 24 de ani și este model

Blue Ivy și cercul de prieteni faimoși

Se crede Blue și-a început educația la "The Early Education Center", în West Hollywood, o școală primară privată cu taxe de aproximativ 13.000 de lire sterline pe an. În cercul de prietenii ai fetiței se numără alți copiii cu părinți celebri precum gemenii lui Mariah Carey, fiul mai mare al lui Kelly Rowland sau fiica actriței Gwyneth Paltrow.

Citeşte şi: Dovada că Serena Williams poate fi super feminină și elegantă. Cum arată jucătoarea de tenis într-o rochie albă mulată

 

Etichete: beyonce , jay-z , blue ivy

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri