Patrick Duffy, Linda Purl (1)
Divertisment

Patrick Duffy, Linda Purl. Profimedia

Patrick Duffy și Linda Purl speră ca povestea lor de iubire să fie transpusă într-un film: Suntem extrem de recunoscători pentru ea

Patrick Duffy și Linda Purl au cucerit o lume întreagă cu povestea lor de iubire care a debutat în pandemie. S-au îndrăgostit când se așteptau mai puțin, la 73, respectiv 67 de ani, și sunt recunoscători pentru tot ceea ce trăiesc astăzi. Într-un interviu acordat celor de la Daily Mail, actorul din „Dallas” a mărturisit că i-ar plăcea tare mult ca povestea lor să fie transpusă într-un film.

Patrick Duffy și actrița din Happy Days vor apărea în serialul „Bold and the Beautiful” în episoadele din 23 și 28 noiembrie. Duffy se întoarce la serialul CBS după 11 ani.

Linda și Patrick s-au împrietenit pe un grup online în 2020, în timpul pandemiei, înainte de a trece la apeluri pe Zoom de „două până la trei ore” în fiecare seară. Au început să se întâlnească oficial în iulie 2020 și și-au făcut publică relația câteva luni mai târziu. Povestea lor de dragoste a captivat fanii de pe tot globul.

Acum, cele două vedete au dezvăluit că le-ar plăcea ca relația lor să fie transpusă într-un film de dragoste și chiar au glumit că ar fi dispuși să să-și joace propriile roluri. Întrebați dacă ar putea inspira un film, actorul în vârstă de 73 de ani a spus: „Da. Exact așa ne simțim și noi, ca într-un film Hallmark. Suntem extrem de recunoscători pentru această relație... Să o găsim în acest moment al vieții noastre, să poți să te uiți la restul vieții tale mângâiat de această realitate este uimitor.”

Purl a adăugat că povestea lor este dovada că nu ar trebui să ne pierdem niciodată speranța: „Schimbarea este constantă în viață, știm asta. Energiile se schimbă, viața se schimbă, așa că nu renunța niciodată la nimic dacă asta e dorința inimii tale”, a explicat ea.

Duffy a completat: „Este uimitor câte semnale primești din univers, dacă asculți. Dacă ești atent, dacă te uiți, totul e acolo. Când oamenii se închid în ei, înseamnă că nu mai ascultă, probabil pentru că și-au pierdut speranța. Dar atâta timp cât asculți, e uimitor cu câte te poți alege. Același lucru este valabil și într-o relație. Ține ochii și urechile deschise....Cred că acesta este un alt motiv pentru care oamenii se închid în ei, nu suportă să privească viitorul și pur și simplu devin izolați. Este tragic, dacă stai să te gândești”.

Citește și:

Selma Blair, despre lupta prietenei ei, Christina Applegate, cu scleroza multiplă: E o tipă puternică. E pur și simplu uimitoare

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri