The Hollywood Show Autograph Expo Celebrities, Los Angeles, California, USA - 2 March 2024
Divertisment

Patrick Duffy și Priscilla Presley. Panelul "Dallas", The Hollywood Show. Profimedia

Priscilla Presley reacționează după speculațiile potrivit cărora este îndrăgostită de fostul ei coleg din „Dallas”, Patrick Duffy

Priscilla Presley a negat că este îndrăgostită de fostul ei coleg din „Dallas”, Patrick Duffy. Actrița în vârstă de 78 de ani a abordat zvonurile „de necrezut” și „atât de nebunești”, la un eveniment la Foxwoods Resort Casino din Mashantucket, Connecticut, în weekend.

Ea și-a amintit că a citit despre aceste speculații într-o revistă, cu o zi mai devreme. „Acum există această nebunie cum că îl iubesc pe Patrick Duffy și citesc asta într-o revistă pe care mi-a arătat-o cineva ieri”, a spus fosta soție a regretatului Elvis Presley. „Este de necrezut, într-adevăr. E o nebunie.”

Totul a pornit de la reuniunea actorilor din „Dallas”

Ea a explicat că aceste informații eronate au apărut după ce o parte dintre actorii din distribuția serialului „Dallas” s-au reunit la Burbank Marriott Convention Center, la începutul acestei luni. Priscila a participat la acest eveniment, unde a vorbit cu Duffy (75 de ani), dar și cu partenera lui, Linda Purl, despre care Presley a spus că actorul este „îndrăgostit”, potrivit People.

Fiul celebrei Priscilla Presley, după ce a fost la un pas de moarte din cauza dependenței de opioide: Mama m-a salvat

The Hollywood Show
Steve Kanaly, Priscilla Presley, Patrick Duffy, Charlene Tilton. Profimedia

„Nu l-am mai văzut de multă vreme și a fost o reuniune grozavă”, a spus Priscilla. „Patrick mi-a spus cât de fericit este, am vorbit cu publicul și au avut întrebări pentru noi, dar asta e tot".

Patrick Duffy și Linda Purl speră ca povestea lor de iubire să fie transpusă într-un film: Suntem extrem de recunoscători pentru ea

În urma divorțului ei de regretatul Elvis Presley, Priscilla și-a început cariera de actriță și a jucat în „Dallas” timp de șase sezoane, din 1983 până în 1988. Ea și Duffy i-au interpretat pe iubiții din liceu, Jenna Wade și Bobby Ewing.

Într-un interviu, la podcastul Behind the Velvet Rope, în decembrie 2023, Duffy și-a amintit cum a reacționat când a aflat că ea se va alătura distribuției. „A fost incredibil”, a spus el despre prima sa filmare cu Priscilla. „A fost încă unul dintre acele cadouri pe care ești onorat să le primești în această meserie”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?