eva longoria (5)
Divertisment

Eva Longoria, la petrecerea Vanity Fair de după premiile Oscar 2024 / Foto: Profimedia

Pe jos, cu trena rochiei în brațe și cu pași mici făcuți pe tocuri imense. Așa a ajuns Eva Longoria la Oscar 2024: "Fără mașină de lux"

Eva Longoria a bifat două apariții superbe și stilate pe covorul roșu de la Oscar 2024 și pe cel de la petrecerea de după, de la Vanity Fair.

La premiile Oscar, Eva Longoria a îmbrăcat o rochie simplă la prima vedere. Outfitul din catifea neagră i-a venit mănușă și i-a creat forme superbe, ca de clepsidră. Decolteul a fost unul de efect, cu mâneci scurte cu detalii ascuțite în sus. Coafura a fost simplă, iar accesoriile, prețioase, cu diamante.

Citește și: Bradley Cooper, de mână cu mama sa pe covorul roșu la Oscaruri. Gloria, elegantă și mândră de fiul ei

Eva Longoria
Eva Longoria, la premiile Oscar 2024 / Foto: Profimedia

Actrița de 48 de ani a împărtășit un clip amuzant pe TokTok, ce a ajuns rapid și în presă. Eva le-a arătat fanilor cum s-a deplasat la gala din Los Angeles. Nu a fost la bordul unei mașini elegante sau a vreunei limuzine, ci mergând singură pe jos, de la hotel, cu trena rochiei în brațe. A făcut pași mici, întrucât pantofii pe care i-a ales aveau tocuri pe care nu multe femei s-ar descurca să meargă. Nu a scăpat de paparazzi, dar a fost toată un zâmbet, râzând cu autoironie de ipostaza în care a fost surprinsă și pe care a decis să o facă chiar ea publică.

@evalongoria True life: I literally walked to the Oscars 😂 this is the real #bts ♬ оригінальний звук - spoti.music

Citește și: 25 de imagini cu ținutele purtate de vedete la petrecerea de după Oscar 2024. Unele dive și-au etalat îndrăzneala, altele, eleganța

"Viața reală. Am mers pe jos la Oscaruri. Fără mașină de lux aici", a scris Longoria în dreptul clipului căruia i-a adăugat și un emoji cu o față care râde cu lacrimi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La petrecerea Vanity Fair a ales o rochie cu strălucirile unui candelabru, foarte strânsă pe corp, care a părut atât o bijuterie, cât și o armură. Chiar și actrița a transmis: "Cine are nevoie să respire?!", semn că ținuta plină de cristale a pus-o la încercare.

Citește și: Cine e soția lui Cillian Murphy, femeia care alimentează cu confort și iubire viața câștigătorului de Oscar. I-a dăruit doi băieți

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri