kylie jenner
Divertisment

La doar 21 de ani, mezina familiei Kardashian detine un imperiu care este estimat la 1 miliard de dolari.

Peste "Kylie Cosmetics". Afacerea cu farduri care o depaseste pe cea a mezinei familiei Kardashian-Jenner

Kylie Jenner a facut valuri saptamana trecuta, cand Forbes a anuntat ca este cel mai tanar miliardar din istorie care si-a construit averea de la 0, prin fortele proprii. La doar 21 de ani, mezina familiei Kardashian detine un imperiu care este estimat la 1 miliard de dolari.

Averea ei se datoreaza afacerii cu cosmetice, compania sa, Kylie Cosmetics, valorand cel putin 900 de milioane de dolari. Cu toate popularitatea din mediul online, Kylie nu a reusit insa sa atinga pragul de 1 miliard de dolari.

Nu acelasi lucru putem spune si despre make-up artistul Pat McGrath, care prin ultima miscare de business a depasit compania Kylie Cosmetics.

Declarata in 2007, "cel mai influent make-up artist din lume", Pat a vandut recent o parte din actiunile pe care le detinea la Pat McGrath Labs contra sumei de 60 de milioane de dolari. Acestea au fost achizitionate de Eurazeo Brands, iar afluxul de numerar inseamna ca finantarea externa a afacerii a crescut la 88 de milioane de dolari.

Potrivit Fashionista, sursele din industrie estimeaza ca in urma investitiei, compania este evaluata la peste 1 miliard de dolari, un salt considerabil.

"A fost intodeauna visul meu sa creez un brand de frumusete iconica care sa depaseasca limitele obisnuite, care sa se afle in afara parametrilor asteptarilor. Sunt incantata sa lucrez cu Eurazeo Brands", a spus McGrath despre noul acord.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri