Keely Shaye Smith si Pierce Brosnan
Divertisment

Pierce Brosnan si Keely Shaye Smith, la fel de indragostiti ca in tinerete. Povestea lor de iubire e un exemplu la Hollywood

Sunt casatoriti de peste 20 ani si formeaza unul din cele mai solide cupluri celebre. Indragostit iremediabil de sotia lui, actorul Pierce Brosnan profita de orice ocazie pentru a-i declara lui Keely iubirea sa.

Keely Shaye Smith, femeia alaturi de care Brosnan a ales sa-si petreaca viata, este jurnalista, autoare si gazda de show-uri TV si l-a cucerit pe celebrul actor cu bunatatea ei.

Femeia l-a sprijinit enorm dupa moartea fostei sale sotii, Cassandra, rapusa de cancer ovarian, si i-a fost alaturi si cand fiica lui a murit din cauza aceleiasi afectiuni.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Cand nu pasesc impreuna pe covorul rosu al vreunei premiere de film, cei doi isi petrec timpul in Hawaii, destinatia favorita de vacanta a lui Pierce.

Cei doi soti au fost adesea fotografiati la plaja si au castigat respectul publicului pentru naturaletea de care dau dovada in viata lor de zi cu zi.

Pierce Brosnan, o poveste tragica de iubire

Fosta sotie a starului de cinema, Cassandra Harris, avea doi copii cu regretatul ei sot. S-a maritat cu Brosnan in 1980 si a trait o frumoasa poveste de iubire cu acesta.

Din pacate, relatia lor a fost zguduita de un diagnostic necrutator: cancerul ovarian. Desi a luptat indarjita cu boala, Cassandra a murit la 45 de ani. Apoi, nemiloasa boala a rapit-o si pe Charlotte, fiica ei.

Pierce a fost distrus dupa pierderile din viata sa si si-a gasit alinarea in Keely Shaye Smith, care i-a fost mai intai o foarte buna prietena si abia apoi i-a devenit sotie.

Pierce Brosnan, indragostit iremediabil de sotia sa

"Iubesc vitalitatea si pasiunea ei. Are aceasta putere fara de care nu as fi reusit sa traiesc. Cand Keely se uita la mine, ma inmoi de fiecare data", a marturisit fostul agent 007, intr-un interviu acordat revistei Independent acum ceva timp.

Keely i-a daruit lui Brosnan doi baieti, pe Dylan si Paris, care au mostenit trasaturile fizice ale parintilor lor si incearca sa-si faca un nume in lumea modei.

Daca vrei sa vezi mai multe imagini cu Pierce si Keely, le gasesti in galeria foto de mai jos:

Foto: Profimedia, Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri