Pippa Middleton
Divertisment

Pippa Middleton, pozată în costum de baie în Italia / Foto: Profimedia

Pippa Middleton, pozată de paparazzi în costum de baie. Sora prințesei de Wales are o siluetă de model la 40 de ani, după trei nașteri

Pippa Middleton, sora mai mică a prințesei de Wales, a fost zilele acestea plecată în Italia, unde a participat la o nuntă, dar s-a bucurat și de timp liber, preferând să stea la soare și să înoate în Lacul Como.

Sora lui Kate Middleton nu a scăpat de paparazzi nici acolo, mai ales că aceștia au pozat-o în ipostaze în care nu mai șansa de a o surprinde pe soția prințului William. Pippa, însă, nu are aceleași restricții, așa că pozele în costum de baie nu sunt instantanee deja apuse.

Citește și: Mama și sora lui Kate Middleton nu au putut sta în boxa regală de la Wimbledon. Gafa pentru care le-a fost interzis accesul

Pippa Middleton
Pippa Middleton, pozată în costum de baie în Italia / Foto: Profimedia

Pippa a afișat un abdomen plat și picioare tonifiate, într-un costum de baie roz din două piese.

La 40 de ani, se poate mândri cu o siluetă ca de model. În ultimii cinci ani a născut de trei ori, dar sarcinile nu au lăsat deloc urme pe corpul ei. Subțire așa cum e și Kate, semn că moștenirea genetică joacă un rol important, Pippa are și multă grijă de ea. Iubește să facă sport, iar activitățile ei fizice preferate sunt înotul, gimnastica și Pilatesul. De altfel, la înot nu a renunțat nici pe parcursul sarcinilor.

Pippa Middleton, sora mai mică a prințesei de Wales, are trei copii

La fel ca sora ei, și Pippa are tot trei copii. Aceasta s-a căsătorit în 2017 cu James Matthews, manager de fonduri de investiții, iar un an mai târziu, cei doi deveneau părinți. Astăzi au două fetițe și un băiat.

Citește și: Secretul relației dintre prințul William și Kate Middleton. Fostă jurnalistă: „I-a oferit tot ce nu au avut Charles și Diana”

 

PREMIUM EXCLUSIVE: *NO WEB UNTIL 9AM EST 14TH FEB* Pippa Middleton and her husband James Matthews enjoy a beach day with their kids Arthur and Grace during holidays in St Barts
Pippa Middleton și James Matthews, în vacanță în St Barts. Profimedia

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri