Kate Middleton și prințul William la premiile BAFTA 2023/ Profimedia
Actualitate

Kate Middleton și prințul William la premiile BAFTA 2023/ Profimedia

Secretul relației dintre prințul William și Kate Middleton. Fostă jurnalistă: „I-a oferit tot ce nu au avut Charles și Diana”

Kate Middleton și prințul William sunt căsătoriți de 12 ani, au împreună trei copii, iar secretul căsniciei lor pare să fie faptul că aceasta i-a oferit partenerului ei tot ceea ce i-a lipsit în copilărie, potrivit unei foste jurnaliste.

Kate Middleton și prințul William, amândoi în vârstă de 41 de ani, au reușit să-și construiască o legătură unică, extrem de puternică, în contrast cu ceea ce au trăit părinții acestuia, Charles și Diana.

Mai mult de atât, Jennie Bond, fost corespondent BBC, a adăugat că prințesa de Wales i-a oferit lui William tot ceea ce nu au avut Charles și Diana.

Citește și: Un fost soldat face dezvăluiri despre prințul Harry. Ar fi declanșat accidental alarma la palat, fiind în stare de ebrietate, în 2012

„Nu există nicio îndoială că prințesa Kate i-a oferit lui William tot ceea ce i-a lipsit în familia în care a crescut: iubire, un parteneriat puternic, bazat pe prietenie, pasiune, respect reciproc și o relație bine închegată, stabilită după propriile reguli”, spunea Jenny în cadrul unui interviu pentru OK!.

De asemenea, fosta jurnalistă a vorbit și despre relația pe care o are William cu părinții prințesei de Wales.

„Michael și Carole Middleton l-au primit pe William în casa lor și l-au tratat ca pe cineva din familia lor. Se poate relaxa, are încredere în ei și se poate purta normal în preajma lor, așa cum o poate face doar în jurul a câtorva persoane”, a mai spus jurnalista.

Kate și William au împlinit 12 ani de căsnicie în aprilie. Ei s-au cunoscut în 2001, când erau studenți la University of St. Andrews.

Citește și: Bona copiilor lui Kate Middleton nu are voie să folosească acest cuvânt în fața celor mici. Ce reguli trebuie să respecte femeia

Totodată, fosta jurnalistă a vorbit și despre relația pe care William o are cu tatăl lui.

„William este mai apropiat de tatăl lui în aceste zile, dar cred că femeile din viața lui l-au ajutat să facă asta, l-au ajutat să devină bărbatul care este în prezent. Bunica lui, regretata regină Elisabeta, a fost acolo pentru el, în momentele bune și în cele mai puțin bune. Mama lui l-a influențat mult, se vede în stilul relaxat pe care îl are când interacționează cu oameni, dar și prin determinarea lui de a ajuta oamenii”.

Cum o răsfață prințul William pe Kate Middleton după ce adorm copiii

Kate Middleton a dovedit că este o femeie puternică, jonglând atât cu creșterea celor trei copii, cât și cu îndatoririle regale. Chiar dacă se descurcă de minune să facă totul singură, prințul William nu o lasă la greu, ci este acolo pentru a-i oferi suportul de care are nevoie. Mai mult, acesta chiar a inventat un ritual cu care o răsfață pe prințesa de Wales la finalul zilei. 

Prințesa își dorește să se implice cât poate de mult în îndatoririle regale, astfel că este mereu plecată la evenimente în care își promovează proiectele caritabile, mai ales de când a primit un nou titlu după moartea Reginei Elisabeta. William știe cât de greu este să te ocupi de toate, astfel că o ajută cu fiecare ocazie pe soția sa. 

Citește și: O discuție privată dintre Meghan Markle și Kate Middleton a fost făcută publică. Prințul Harry a dezvăluit totul

Un prieten apropiat al celor doi a declarat pentru revista People că William o răsfață într-un mod deosebit pe Kate după ce își culcă copiii, lucru care o ajută pe prințesa de Wales să își încarce bateriile pentru următoarea zi. Potrivit sursei, odată ce copiii se află în paturile lor, William îi pregătește soției sale băutura preferată - un gin tonic.  

„William îi face în fiecare seară un gin tonic lui Kate. Cei doi au grijă unul de celălalt, dar în moduri diferite. Kate gestionează tot ce ține de copiii lor și este foarte implicată în fiecare activitate a acestora. William știe aceste lucruri și face orice ca ea să se relaxele la finalul zilei”, a declarat prietenul apropiat al prinților pentru People

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri