naya rivera fiu
Divertisment

Poliția a dezvăluit cauza oficială a morții actriței Naya Rivera. A murit ca o eroină

Autopsia actriței Naya Rivera a confirmat că tânăra de 33 de ani a murit prin înec. Nu există semne că drogurile sau alcoolul au jucat un rol în decesul ei.

Biroul de examinare medicală al disctrictului american Ventura a comunicat marți concluziile autopsiei, confirmând că a fost găsit corpul actriței Naya Rivera și că moartea ei reprezintă un accident nefericit.

"Circumstantele și caracteristicile vizuale indică faptul că am găsit corpul Nayei Rivera. Identitatea a fost confirmată prin comparație dentară, iar rezultatele autopsiei sunt în concordanță. Decesul a fost cauzat de înec, iar starea corpului confirmă această teorie."

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

"La autopsie nu au fost identificate leziuni traumatice sau procese de boală. Nu există niciun indiciu din anchetă sau examinare cum că medicamentele sau alcoolul au jucat un rol în moartea sa. Vom iniția totuși și o analiză toxicologică”, mai scrie în raport.

Trupul actriței din serialul "Glee" a fost recuperat din porțiunea de nord-est a lacului Piru, situat la 50 de mile nord de Los Angeles, după ce aceasta a dispărut săptămana trecută.

Un detaliu din ultimele momente ale actriței i-a emoționat însă pe anchetatori. Familia și prietenii subliniază chiar că a murit ca o eroină. Se pare că Naya Rivera a murit salvându-i viața fiului ei în varstă de 4 ani, Josey Dorsey.

Teoria autorităților este că ambarcațiunea pe care o închiriaseră a început să se îndepărteze în timp ce cei doi se aflau în apă: „Credem că totul s-a petrecut la jumătatea după-amiezii. Probabil că barca a început să fie dusă de curenți pentru că nu a fost ancorată. Femeia a avut energie pentru a-și duce fiul înapoi, dar nu suficientă pentru a se salva”, a dezvăluit șeriful districtului Ventura, Bill Ayub, la o conferință de presă.

Băiatul de patru ani le-a spus, la rândul său, anchetatorilor că el și mama lui înotau când a văzut-o ultima dată. Micuțul a povestit că ea l-a urcat pe puntea bărcii: "A explicat că a privit înapoi și a văzut-o dispărând sub suprafața apei", a incheiat Ayub.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?