Irinel Columbeanu și Anna Lesko/ Facebook
Divertisment

Irinel Columbeanu și Anna Lesko/ Facebook

Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. Fostul milionar s-a îndrăgostit de artistă când era minoră

Anna Lesko a fost una dintre marile iubiri ale lui Irinel Columbeanu. La vârsta de 17 ani, artista născută în Chișinău, Republica Moldova, a hotărât să se mute în România pentru a urma o carieră muzicală și a avut norocul să îl întâlnească pe Irinel Columbeanu, care avea 39 de ani. Astfel, a început o poveste de dragoste care a durat opt ani, deși dezaprobată inițial de părinții lui Irinel.

În 1996, Irinel și Anna s-au întâlnit când artista avea doar 17 ani și dansa într-o trupă de balet. Irinel Columbeanu a iubit-o profund pe Anna Lesko, dar a trebuit să facă față opoziției părinților săi. Timp de opt ani, el a luptat pentru a fi cu artista din Chișinău, dar în cele din urmă a cedat presiunilor familiei.

Citește și: Irinel Columbeanu s-a mutat la azil la 66 de ani, același în care a trăit și tatăl lui. Speră ca fiica să vină din SUA să-l viziteze

„Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus: „Ieși din casa fiului meu, rusoaico!”. Așa s-a terminat relația noastră”, a declarat Irinel Columbeanu acum ceva timp, pentru Impact.

La rândul său, Anna Lesko a vorbit despre relația ei cu fostul milionar: „Relația mea cu Irinel a fost una de o factură specială. Numai eu și cu el o știm. Pentru cei care caută senzaționalul, le voi spune că nu ne-am certat și am rămas prieteni. Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”.

Irinel Columbeanu a pierdut toate cadourile de la Anna Lesko

Irinel Columbeanu a suferit mult atunci când a pierdut toate darurile oferite de Anna Lesko pe parcursul relației lor. Printre acestea se număra și un tablou personalizat, pictat chiar de cântăreață, pe care afaceristul l-a păstrat cu grijă în vila sa din Izvorani.

Citește și: Era milionar, acum e la sapă de lemn. Irinel Columbeanu nu-și poate plăti nici azilul: "N-am cum să-l țin la infinit fără bani"

Columbeanu a mărturisit că tabloul primit de la Anna Lesko a fost mistuit de flăcări în timpul unui incendiu devastator care a afectat vila sa în anul 2020. El a menționat cu o notă de coincidență că tabloul ars corespunde unei melodii a Annei Lesko, intitulată "Ard în flăcări". 

„Mi-a luat foc tot odată cu casa. Mi-au luat foc și amintirile. A luat foc și tabloul Annei Lesko. Sunt niște coincidențe la mijloc. Eu cred în coincidențe. Primul ei cântec se numea „Ard în flăcări”! Și așa a și fost!”, a spus Columbeanu.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?