irinel columbeanu
Actualitate

Irinel Columbeanu / Foto: Facebook

Irinel Columbeanu s-a mutat la azil la 66 de ani, același în care a trăit și tatăl lui. Speră ca fiica să vină din SUA să-l viziteze

Irinel Columbeanu a ajuns la azil la vârsta de 66 de ani. Acesta a decis să se mute în același cămin în care a trăit și tatăl lui, pentru a duce o viață mai liniștită, unde să uite de grijile ultimilor ani.

Fostul om de afaceri a pierdut tot luxul în care a trăit zeci de ani, iar în ultimul timp se chinuia cu chiriile și mutările. El a fost cel care a luat decizia de a merge la azil în Snagov și stă acolo deja de 11 zile, același loc în care a trăit și tatăl lui în ultimii ani de viață.

Citește și: Monica Gabor, imagini neașteptate cu familia din SUA. Irina, fiica ei și a lui Irinel Columbeanu, s-a făcut mare: ”Wow, e copia ta!”

@aditavoicu
Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, azi de la 20:00.

 

♬ sunet original - Fiță cu Adita

„Veneam în fiecare zi să-l vizitez. Îi mai cumpăram câte ceva… sunt amintiri plăcute aici”, a mărturisit Columbeanu. Acesta a spus că a fost vizitat de fosta lui iubită, Oana, dar și că le-a anunțat pe fiica și pe fosta soție, Irina și Monica, de mutare. Cele două locuiesc de ani buni în SUA, dar Irinel speră ca măcar unicul lui copil să ajungă să-l viziteze.

"Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita", a adăugat fostul afacerist în podcastul "Fiță cu Adiță".

Citește și: Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, succes la 15 ani. Cum a reușit să câștige aproape 10.000 de euro

Fiica lui Irinel Columbeanu s-a mutat în SUA cu mama ei, Monica Gabor

În 2018, Irina s-a mutat în SUA, alături de mama ei, Monica Gabor. De atunci, timp de cinci ani, fostul milionar nu și-a mai văzut fata decât prin intermediul tehnologiei, prin apeluri video și în poze. Din fericire, s-au reîntâlnit în America, în vara lui 2023, când Irinel a mers în vizită.

Columbeanu a povestit la Antena Stars cum a decurs întâlnirea cu singurul lui copil și a recunoscut cât de impresionat a fost să-i vadă evoluția, mai ales că, de curând, Irinuca a bifat o nouă reușită: și-a luat permisul de conducere, căci în SUA, acest lucru se poate întâmpla începând cu vârsta de 16 ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Am fost foarte impresionat să merg cu ea la volan, adică ea fiind la volan și eu pe lângă ea. De asemenea, am apreciat faptul că ea conduce foarte bine. Eu i-am spus să nu conducă prea repede, să fie atentă și am observat că este ajutată de sistemele mașinii. Am făcut multe drumuri alături de Irina și am observat că se descurcă foarte bine”, a declarat acesta", a spus, mândru, Columbeanu.

Citește și: Ce meserie și-a ales fiica lui Irinel Columbeanu. Irinuca i-a cucerit pe jurnaliștii americani

Irinel și Irina s-au văzut chiar în holul hotelului în care afaceristul s-a cazat și au plecat în mașina ei personală. "Am fost foarte impresionat să constat că a crescut foarte mult de când nu am mai văzut-o, sunt cinci ani de atunci. M-a impresionat faptul că a crescut atât în înălțime, cât și în înțelepciune. Așa mi s-a părut mie", a declarat acesta.

În trecut, Irinel Columbeanu nu s-a ferit să spună că cel care o întreține pe fiica lui, după ce aceasta s-a mutat în America, este Mr. Pink, partenerul Monicăi. „Nu particip din punct de vedere financiar la creșterea Irinucăi, dar nici nu cred că este nevoie. O să mă mențin într-o notă mai vagă, dar vorbim de ordinul sutelor de mii. Da, sigur vorbim de 200.000-300.000 de euro anual”.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri