Meryl Streep și Don Gummer
Divertisment

Meryl Streep și Don Gummer sunt căsătoriți de 43 de ani / Getty Images

Povestea din spatele succesului lui Meryl Streep. Cine este bărbatul cu care actrița trăiește o poveste de iubire de 43 de ani

Meryl Streep, celebra actriță care are în palmares trei premii Oscar, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Don Gummer de aproape 43 de ani.

Meryl Streep este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood. A fost nominalizată de 21 de ori la premiile Oscar, a câștigat trei trofee, de 32 de ori la Globurile de Aur, unde a obținut opt trofee. De asemenea, ea are în plamares trei premii Emmy, două SAG și multe altele. În același timp, actrița de la Hollywood se mândrește cu o viață sentimentală împlinită, întrucât trăiește de aproape cinci decenii o poveste de iubire cu Don Gummer.

"Death Of A Salesman" Broadway Opening Night
Meryl Streep și Don Gummer sunt căsătoriți de 43 de ani

Fiica lui Meryl Streep se iubește cu un muzician de top. Grace Gummer are deja planuri mari, la un an de când a divorțat

Viața nu a fost întotdeauna blândă cu Meryl Streep. Actrița, acum în vârstă de 72 de ani, l-a cunoscut pe John Cazale, în timpul unei audiții pentru ”Measure for Measure”. Cei doi s-au îndrăgostit imediat, însă acesta a fost diagnosticat cu cancer la plămâni la doar 42 de ani. Timp de cinci luni, Meryl nu s-a dezlipit de el. Acesta a murit pe 12 martie 1978.

Meryl a suferit teribil după moartea partenerul ei, iar atunci, unul dintre frații ei i-a propus să se mute în apartamentul unui prieten. Era apartamentul lui Don Gummer, un sculptor ce locuia în apropiere de Soho. Ei i-a permis să locuiască în apartamentul lui atunci când călătorea, timp în care au ales să păstreze legătura prin intermediul scrisorilor. În scurt timp, însă, ei s-au îndrăgostit.

Citește și: Familii celebre care par trase la indigo. Cat de bine seamana copiii vedetelor cu mamele si tatii lor

Pe 30 septembrie 1978, în cadrul unei ceremonii romantice, ce a avut loc chiar în grădina casei părinților ei din Connecticut, ei s-au căsătorit.

În timp ce mama și alți membri ai familiei actriței au chestionat această căsătorie rapidă, Gummer a demonstrat că este un partener de nădejde, susținând-o cu fiecare ocazie. El apare deseori la brațul actriței pe covorul roșu. Iar Streep i-a adus câte un tribut de fiecare dată când a ținut un discurs. Iar legătura lor unică durează de mai bine de 43 de ani, cei doi bucurându-se de timpul petrecut împreună, dar și de copiii lor.

Citește și: Fiica lui Meryl Streep calcă pe urmele mamei sale. Cum impresionează Mamie Gummer în “The Collection”

Cei doi au împreună patru copii: Henry Wolfe (41 ani), care este muzician, actrițele Mamie (37 ani) și Grace (33 ani) și Louisa (30 ani), care este model.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri