natalie portman si Benjamin Millepied
Divertisment

Natalie Portman si sotul ei, Benjamin Millepied, la premiera "La Tete Haute" de la Cannes

Poza rara cu Natalie Portman si cei doi copii, Amalia si Aleph. Imaginea a strans peste 360.000 de aprecieri

Este una dintre cele mai discrete vedete de film de la Hollywood, mai ales cand vine vorba de momentele din viata de familie. Intr-un moment rar, Natalie Portman a dezvaluit insa o poza cu cei doi copii ai ei.

Natalie Portman i-a induiosat pe fani cu un portret intim realizat de Benjamin Millepied, sotul sau. Actrita de 38 de ani apare impreuna cu Aleph, in varsta de opt ani, si, Amalia, de trei, intr-o poza insotita de trei inimioare si nicio alta descriere.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Natalie Portman si Benjamin Millepied s-au cunoscut in 2009 in timpul repetitiilor pentru filmul "Black Swan", care i-a adus Oscarul pentru cea mai buna actrita si a adunat peste 329 milioane de dolari in toata lumea.

Impreuna, cei doi ii au pe Aleph si Amalia, pe care au incercat sa-i tina departe de obiectivele camerelor foto.

In 2006, Portman a marturisit intr-un interviu ca se simte si mai evreica atunci cand e in Israel si ca doreste sa-si creasca si copiii asa.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri