tinute oscar 2022
Divertisment

Zendaya, Jada Pinkett Smith și Nicole Kidman, la Oscar 2022 / Foto: Profimedia

Premiile Oscar 2022. Cele mai impresionante ținute purtate de vedete pe covorul roșu

Gala de decernare a premiilor Oscar a fost, fără doar și poate,  cel mai așteptat eveniment al anului, iar vedetele de peste Ocean s-au întrecut etalându-și ținutele formidabile pe covorul roșu. 

Gala Premiilor Oscar 2022 a avut loc duminică, 27 martie, la Dolby Theatre din Hollywood, iar Kristen Stewart, Zendaya și Jada Pinkett Smith sunt doar câteva din vedetele care au atras privirile la evenimentul  mult așteptat. Rochiile acestora au fost impresionante, iar în combinație cu machiajul și coafurile au creat apariții remarcabile.

Zendaya

Zendaya a arătat spectaculos într-un costum din două piese, format dintr-o fustă argintie cu trenă și un top tip cămașă albă, care îi acoperea doar decolteul, lăsându-i la vedere abdomenul plat. Actrița a putat un machiaj natural, care i-a accentuat trăsăturile și o coafură elegantă, având părul prins într-un coc lenjer. De asemenea, nu a uitat nici de accesorii, purtând o brățară tip spirală argintie care s-a potrivit perfect cu ținuta ei. 

Zendaya la Premiile Oscar 2022/ Profimedia
Zendaya la Premiile Oscar 2022/ Profimedia

Citește și: Cele mai spectaculoase apariții de la Critics Choice Awards 2022. Ce au purtat vedetele pe covorul roșu

Nicole Kidman

Nicole Kidman a strălucit într-o rochie impresionantă, de un albastru deschis, având un corset elegant fără bretele, iar partea de jos a fost marcată de o talie din volane care s-a continuat cu o trenă. 

Nicole Kidman la Premiile Oscar 2022/ Profimedia
Nicole Kidman la Premiile Oscar 2022/ Profimedia

Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith a fost foarte curajoasă și a ales să poarte o rochie verde remarcabilă, care a făcut-o să arate sublim, cu toate că era încărcată de o mulțime de volane. Ținuta a fost creată de Jean-Paul Gaultier. Aceasta a accesorizat totul cu o pereche de cercei strălucitori și pantofi asortați. 

Jada Pinkett Smith la Premiile Oscar 2022/ Profimedia
Jada Pinkett Smith la Premiile Oscar 2022/ Profimedia

Citește și: Cele mai impresionante ținute de la SAG Awards 2022. Cum s-au îmbrăcat vedetele pentru marele eveniment

Zoe Kravitz

Zoe Kravitz a optat pentru o rochie în nuanțe roz pastel, fără bretele. În zona decolteului, aceasta a atras atenția cu un detaliu în formă de fundă. Actrița din Batman a accesorizat totul cu un colier cu diamante și o coafură impresionantă cu un breton scurt. 

Zoe Kravitz la Premiile Oscar 2022/ Profimedia
Zoe Kravitz la Premiile Oscar 2022/ Profimedia

Kristen Stewart

Kristen Stewart a purtat un costum negru, cu pantaloni foarte scurți. Pe sub sacoul negru, starul a avut o cămașă albă, desfăcută și foarte transparentă. În picioare, actrița a ales să poarte o pereche de pantofi stiletto negri, foarte eleganți. 

Kristen Stewart la Premiile Oscar 2022/ Profimedia
Kristen Stewart la Premiile Oscar 2022/ Profimedia

Billie Eilish

Billie Eilish, care a sosit împreună cu fratele ei, Finneas, a îmbrăcat o rochie neagră cu volane, foarte atrăgătoare. Artista a optat pentru o coafură simplă și nu a încărcat ținuta cu accesorii. 

Billie Eilish la Premiile Oscar 2022/ Profimedia
Billie Eilish la Premiile Oscar 2022/ Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri