friends
Divertisment

Jennifer Aniston, Courteney Cox și Lisa Kudrow, prietenie strânsă și dincolo de ecran / Foto: Profimedia

Prietene și dincolo de ecran. Lisa Kudrow, sprijinită într-un moment devastator de Jennifer Aniston și Courtney Cox

Când Lisa Kudrow și-a pierdut mama, anul trecut, la începutul pandemiei, Jennifer Aniston și Courtney Cox au fost lângă ea, gata să-i ofere tot sprijinul de care avea nevoie în acel moment greu, dovedind astfel că relația începută în 1994, grație serialului Friends, dăinuie și astăzi.

Citește și: Sacrificiul facut de Jennifer Aniston inainte de a primi rolul din “Friends”. Ce i-a impus agentul sau

Moartea bruscă a mamei sale a aruncat-o pe Lisa Kudrow într-o perioadă de tristețe și apăsare. Lângă ea au fost colegele din Friends, interpretele lui Rachel și Monica. "Femeile acestea au venit degrabă să mă sprijine. A fost foarte drăguț din partea lor. Au venit la înmormântare, au fost acolo pentru mine", a povestit actrița într-un interviu dat unui post de radio și citat de people.com.

Citește și: Courteney Cox arată impecabil în costum de baie la 56 de ani. Imaginile publicate de actrița din “Friends”

Șocul pierderii celei mai dragi ființe a fost cu atât mai mare pentru interpreta lui Phoebe din Friends pentru că a trebuit să organizeze funeraliile după prevederile Covid, la începutul unei perioade în care oamenii erau încă sceptici cu privire la gravitatea virusului. Actrița de 57 de ani a apreciat cu atât mai mult prezența prietenelor sale la înmormântare.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri