Jennifer Aniston
Divertisment

Jennifer Aniston / Getty Images

Cum arată Jennifer Aniston într-o pauză de la filmări, în Hawaii. Actrița se mândrește cu o siluetă de invidiat la aproape 53 de ani

Jennifer Aniston s-a aflat în Wakiki, Hawaii, în ultimele zile, avolo unde a filmat ”Murder Mystery 2”. Într-o pauză de la filmări, însă, ea a fost fotografiată pe balconul camerei de hotel în care era cazată, iar imaginile au făcut furori pe internet.

Cu doar câteva zile înainte de a împlini 53 de ani, actrița a fost fotografiată pe balcon, îmbrăcată într-un costum de baie roz, iar fanii au putut să-i admire abdomenul perfect sculptat.

Cum arată Jennifer Aniston într-o pauză de la filmări.

În imaginile respective, actrița și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari supradimensionați, dar și cu o pălărie ce o protejează de soare.

Cum arată Jennifer Aniston într-o pauză de la filmări.

Citește și: Jennifer Aniston a mers la terapie din cauza unei întrebări constante din partea familiei: Le-am cerut să-mi dea pace

Cum se menține în formă Jennifer Aniston

În cadrul unui interviu pentru revista People, Jennifer Aniston a dezvăluit câteva dintre trucurile la care apelează pentru a se menține în formă.

Potrivit interviului acordat de aceasta, Jennifer sare peste micul dejun, urmează o dieta intermitentă și participă la lecții de Pilates, pe lângă viața agitată pe care o duce la Hollywood.

"Fac un fel de post intermitent în mod natural, pentru că nu îmi place să iau micul dejun. Îmi place să beau o ceașcă de cafea și să iau o capsulă de colagen ", a împărtășit ea, potrivit sursei citate. 

Citește și: Poartă aceeași mărime la haine ca în tinerețe. Jennifer Aniston dezvăluie trucurile la care apelează pentru a rămâne în formă

Vedeta, care a devenit purtător de cuvânt al proteinelor vitale, spune despre colagen că face minuni în cazul „părului, unghiilor, pieli, rezistenței și articulațiilor”.

În ciuda alimentației atent aleasă, Aniston recunoaște că mănâncă și carbohidrați din când în când: „Am început să fiu mai permisivă, îmi dau voie să mănânc paste, un sandwich. Toată lumea se teme foarte mult de coșul cu pâine, iar eu nu mă mai tem. Atâta timp cât totul se face cu moderație. Există ceva legat de carbohidrați pe care corpul meu îl apreciază, de parca mi-ar spune: „ Oh, mulțumesc! De ce mă privezi de lucrurile pe care le iubesc? ”, a adăugat vedeta din "The Morning Show".

Citește și: Jennifer Aniston dezvăluie numele artistei pe care o admiră cel mai mult pe covorul roșu: Este uimitoare, superbă

Tot în cadrul interviului, actrița a dezvăluit și faptul că a apelat la terapie și meditație pentru santatea ei mintală. „Chiar mi-a fost de folos terapia. Fiind o persoană publică, există o mulțime de lucruri uimitoare care vin cu asta. Dar există, de asemenea, o mulțime de lucruri dure, pentru că suntem doar niște oameni priviți ca niște ținte”, a remarcat ea. "Meditez în fiecare zi, mă așez în liniște și scriu".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri