Prințul Albert și prințesa Charlene ar fi la un pas de divorț
Divertisment

Prințul Albert de Monaco și prințesa Charlene ar fi la un pas de divorț / Getty Images

Prințesa Charlene și prințul Albert de Monaco ar fi la un pas de divorț. Cei doi trăiesc departe unul de celălalt de șase luni

Relația dintre prințesa Charlene și prințul Albert de Monaco ar fi în impas, potrivit unor surse citate de revista germană Bunte, care a anunțat că cei doi s-ar pregăti de divorț.

Prințesa Charlene, recunoscută pentru stilul excentric, și-a petrecut ultimele luni în Africa de Sud, fapt pentru care a ratat și aniversarea de zece ani a căsniciei cu prințul Albert. Deși inițial s-a zvonit că problemele de sănătate ar fi împiedicat-o să călătorească, adevărul ar fi altul, întrucât cei doi soți s-ar afla în impas.

Adevăratul motiv pentru care Charlene de Monaco a ales să nu fie alături de soțul ei la aniversarea a zece ani de căsnicie

”Lucruri ciudate se întâmplă în Monte-Carlo de peste un an”, a titrat revista Bunte, care a dezvăluit, de asemenea, că Charlene de Monaco ar plănui să-și extindă activitățile profesionale în Johannesburg. De asemenea, aceasta ar fi susținută de Colleen Glaester, un prieten apropiat al acesteia.

”Prietenul lui Charlene și milionar Colleen Glaeser, în vârstă de 47 de ani, a ajutat la încheierea tranzacției pentru înființarea unei asociaț. Sud-africanul o susține pe prințesă în vremuri grele, iar apropiații acesteia spun că Charlene caută o casă de mult timp. lângă Johannesburg.”, potrivit sursei mai sus menționate.

Citește și: Charlene de Monaco are probleme de sănătate și este blocată în Africa de Sud. Nu poate sărbători 10 ani de căsnicie alături de soțul ei

Charlene de Monaco nu și-a mai văzut copiii de luni de zile

În cele mai recente fotografii postate de Charlene pe pagina ei oficială de Instagram, din expediţia sa în Africa de Sud, aceasta apare mai slabă ca oricând.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Apariția ei i-a îngrijorat pe apropiați, însă mulți au pus-o pe seama faptului că nu și-a mai văzut gemenii, pe Jacques şi pe Gabriella, de luni de zile. Cei doi au rămas în Principatul de Monaco, împreună cu tatăl lor, Prinţul Albert. Tocmai acest lucru a generat mai multe zvonuri privind o posibilă despărţire între cei doi soţi, după ce, anul trecut, au apărut informaţii cum că suveranul ar fi implicat într-un nou proces de paternitate a unui copil din flori.

Prințul Albert și Charlene s-au căsătorit în urmă cu zece ani

Prințul Albert s-a căsătorit cu fosta înotătoare sud africană Charlene Wittstock la 1 iulie 2011. Anunțul logodnei a avut loc la 23 iunie 2010. Ei au fost văzuți împreună de la 10 februarie 2006 când au deschis ceremonia Jocurilor Olimpice de la Torino. Căsătoria civilă din 1 iulie 2011 a fost urmată de o căsătorie religioasă la 2 iulie.

În toată această perioadă, liniştea mariajului lor a fost tulburată de zvonuri conform cărora Albert, mare crai în tinereţe, ar fi înşelat-o pe frumoasa sud-africană. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri