La princesse Charlene de Monaco laisse éclater sa joie lors de la victoire de l'Afrique du Sud à la finale de la coupe du monde de rugby au stade de France
Divertisment

Prințul Albert de Monaco și prințesa Charlene, la finala Cupei Mondiale de Rugby de la Paris. Profimedia

Prințul Albert și prințesa Charlene, gesturi rare de tandrețe în public, pe Stade de France, după zvonurile despre divorț

Prințul Albert de Monaco și prințesa Charlene au oferit imagini rare în public, după luni de speculații despre relația și căsnicia lor. Cei doi soți au fost fotografiați în tribune la finala Cupei Mondiale de Rugby de la Paris.

Charlene, în vârstă de 45 de ani, l-a îmbrățișat pe Albert, de asemenea și-au zâmbit adesea, în timp ce ea sărbătorea victoria Africii de Sud în meciul împotriva Noii Zeelande.

Prințesa în vârstă de 45 de ani a fost văzută aplaudând jucătorii din țara sa natală pe Stade de France.

Mama a doi copii, Charlene - care ea însăși este atletă, câștigând o medalie de argint la înot, la Jocurile Commonwealth din 2002 - părea fericită în timp ce urmărea victoria preferaților săi în finala tensionată cu jucătorii din Noua Zeelandă.

Luna trecută, prințesa a încercat să pună capăt zvonurilor persistente conform cărora căsătoria ei cu Albert este pe sfârșite, calificându-le drept „epuizante”. Charlene a declarat că este „senină și fericită” în mariajul ei, negând informațiile apărute în presa germană și franceză că acum ea „locuiește în Elveția” și că relația lor este de aparență.

Într-un interviu anterior, pentru ziarul italian Corriere della Sierra, Albert a spus la rândul său: „Nu înțeleg toate aceste zvonuri care mă rănesc, despre noi... sunt minciuni”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?