printesa charlene si printul albert de monaco
Divertisment

Prințesa Charlene și prințul Albert de Monaco / Foto: Profimedia

De ce și-a închis prințesa Charlene de Monaco contul de Instagram. Aceasta a rupt tăcerea: „Motivul este foarte simplu!”

Decizia prințesei Charlene de Monaco de a-și dezactiva contul de Instagram a stârnit numeroase controverse, mulți fiind de părere că a luat această hotărâre din cauza problemelor pe care le are în căsnicie. Acum, însă, într-un interviu pentru News24, ea și-a explicat gestul.

În cadrul interviului respectiv, prințesa Charlene de Monaco, în vârstă de 45 de ani, a mărturisit că motivul care a stat la baza acestei decizii a fost simplu: copiii ei cresc, așa că își doresc să le ofere intimitate.

Charlene și Albert de Monaco, alături de copiii lor

Citește și: Prințesa Charlene și prințul Albert de Monaco au împlinit 12 ani de căsnicie. Fanii, impresionați de frumusețea ei

Prințesa Charlene de Monaco este mama a doi copii, prințesa Gabriella și prințul Jacques, în vârstă de opt ani, pe care îi are din căsnicia cu Albert de Monaco, cu care este căsătorită din 2011.

În interviul respectiv, aceasta a mărturisit că vrea să-și țină gemenii departe de presiunea pe care o implică viața publică și, în plus, ea a explicat că este recunoscătoare că aceștia sunt apropiați și se vor avea mereu unul pe celălalt.

În ceea ce privește zvonurile despre divorțul de prințul Albert de Monaco, ea a mărturisit că nu știe de unde au pornit, însă nu există niciun pic de adevăr în ele și, în plus, le găsește „obositoare”.

Citește și: Prințesa Charlene, frumoasă ca o mireasă, într-o rochie albă, la brațul soțului ei. De mult nu s-a mai arătat așa zâmbitoare

Despre cum s-a schimbat viața ei după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate, ea a mărturisit că acum se simte mai puternică: „Mă plimb mai des, dar îmi doresc să mă întorc la înot, să câștig un pic de energie și să mă simt mai puternic”.

Prințesa de Monaco a fost în vacanță cu familia

Charlene a petrecut o vacanță de trei săptămâni în Corsica, împreună cu familia sa, înainte de începerea anului școlar al gemenilor de opt ani, prințul Jacques și prințesa Gabriella. De când au revenit în Monaco, în nouă zile au apărut de șapte ori împreună în public.

Ea a sugerat un front unit cu Albert și când vine vorba de educația copiiilor lor, dezvăluind: „Esențial pentru mine și soțul meu a fost să-i învăț să înoate, de exemplu”.

Citește și: Regina Letizia, într-o ținută de culoarea florilor de liliac. Mizează pe naturalețe și nu ezită să-și lase firele albe de păr la vedere

Speculațiile despre căsătoria lor au ținuta prima pagină a ziarelor din Monaco toată vara, inclusiv o sursă apropiată perechii regale declarând ziarului francez Voici că sunt doar un „cuplu de ceremonii”. Cu toate acestea, Charlene și Albert au continuat să facă front comun.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri