nunta regala
Divertisment

Un descendent autriac al regelui James II al Angliei s-a casatorit cu un model american, in cadrul unei ceremonii fastuoase.

Printul Casimir al Germaniei s-a casatorit cu un model american. Cum arata mireasa lui

Un descendent autriac al regelui James II al Angliei s-a casatorit cu un model american, in cadrul unei ceremonii fastuoase.

Printul Casimir Sayn-Wittgenstein-Sayn, in varsta de 41 de ani, si Alana Camille Bunte, de 29 de ani, s-au cununat la castelul Schloss Sayn din Bendorf, Germania.

Cei doi s-au intalnit la Londra acum patru ani si s-au logodit in iunie 2017. Printul Casimir a mai fost casatorit, insa in 2005 a divortat de prima sa sotie, Corinna zu Sayn-Wittgenstein.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

El a avut o relatie cu Tinsley Mortimer, in varsta de 43 de ani, dar relatia lor s-a incheiat cu scandal. Conform actritei, Printul Casimir ar fi strigat la ea pe strada si era posesiv.

Cine este Alana Camille Bunte

Alana, nascuta in Laguna Beach, California, este fiica lui Brady Bunte si Angela Lopez si se pare ca a prezentat pentru Vogue.

Ea a studiat arta si designul la Universitatea de Arte si Central Saint Martin, si a obtinut o diploma in management la Universitatea Middlesex.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursa foto: iStock/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri