Prințul George are un naș miliardar/ Profimedia
Divertisment

Prințul George are un naș miliardar/ Profimedia

Prințul George are un naș miliardar. Părintele spiritual al puștiului deține imobiliare în toată America

Familia Regală este renumită pentru faptul că ia funcția de naș de botez foarte în serios. De-a lungul anilor, Regina Victoria a avut aproximativ 58 de fini, Regina Elisabeta a avut 29 de fini, iar Regele Charles are în prezent 27 de fini. Prințul William are până acum doar trei fini. 

Cât despre nașii prințului George, prințul și prințesa de Wales au decis ca lista cu părinții spirituali ai primului lor născut să cuprindă prieteni apropiați, în defavoarea membrilor regali. Astfel, prințul William i-a numit nași pe Oliver Baker, Emilia Jardine-Paterson, Jamie Lowther-Pinkerton, Julia Samuel, William Van-Cutsem, Zara Tindall și Ducele de Westminster.

Ducele de Westminster este de departe cea mai impresionantă personalitate de pe lista nașilor prințului George. Tânărul, în vârstă de 31 de ani, este cotat drept unul dintre cei mai bogați oameni din lume, averea sa fiind estimată la 10,6 miliarde de lire sterline. Acesta s-a născut pe 29 ianuarie 1991 la Londra, fiind al treilea marchez de Westminster. Acesta a primit titlul de duce de Westminster, fiind cel mai recent ducat conferit cuiva care nu are legătură cu familia regală britanică. 

Citește și: Ce cariere își doresc copiii prințului William și ai lui Kate Middleton. Prințul George și prințesa Charlotte aspiră la joburi comune

Hugh Richard Louis Grosvenor, care a fost numit nașul prințului George în 2013, a avut inițial parte de o educație primară de stat, urmând să studieze mai departe la o școală privată din Cheshire. Acesta și-a continuat studiile la Ellesmere College și apoi a obținut o diplomă în management rural de la Universitatea Newcastle.

După câțiva ani în care a lucrat pentru diverse companii de administrare imobiliară, Hugh a devenit al 7-lea duce de Westminster, când tatăl său, fostul duce, a murit în urma unui atac de cord la vârsta de 64 de ani. El este cunoscut și sub titlurile de Marchez de Westminster, Earl Grosvenor, Viconte Belgrave și Baron Grosvenor.

Hugh a devenit șeful Grupului Grosvenor la moartea tatălui său, ceea ce înseamnă că deține mai multe zone uriașe din Londra și din Marea Britanie, peste 40 de clădiri rezidențiale, birouri și magazine în SUA și Canada, precum și alte proiecte în Asia și Europa. 

Citește și: Prințul George și-a petrecut ziua de naștere pe plajă. Kate Middleton a realizat o fotografie impresionantă cu puștiul de 9 ani

În SUA, Grosvenor Group are dezvoltări rezidențiale și comerciale în Silicon Valley, San Francisco, Washington, Los Angeles, Maryland, Chicago și Washington D.C. Are, de asemenea, proiecte considerabile în Vancouver, Victoria și Calgary. În ceea ce privește Londra, ducele deține Park Lane și jumătate din cartierul Mayfair.

Familia sa are, de asemenea, mai multe proprietăți, care includ Eaton Hall din Cheshire și Abbeystead Estate din Lancashire, precum și case din Scoția și Spania.

Hugh a primit titlul de cea mai bogată persoană din lume, cu vârsta de sub 30 de ani, potrivit The Sunday Times Rich List, familia sa ocupă locul 12 pe listă. Tânărul este necăsători și are două surori mai mari, Lady Tamara Katherine Grosvenor și Lady Edwina Louise Grosvenor, și o soră mai mică, Lady Viola Georgina Grosvenor.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri