Prințul George
Divertisment

Prințul George a împlinit 8 ani. / Foto: Profimedia

Prințul George și-a petrecut ziua de naștere pe plajă. Kate Middleton a realizat o fotografie impresionantă cu puștiul de 9 ani

Prințul George a împlinit vârsta de nouă ani, iar mama sa, ducesa Kate Middleton a realizat un portret uimitor pentru a marca aniversarea primului său copil. 

Puștiul de 9 ani a fost tot numai un zâmbet, în timp ce a petrecut clipe de neuitat alături de familia sa pe o plajă din Marea Britanie. Fiul cel mare al prințului William, care este al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, după bunicul Charles și prințul William, a purtat un tricou albastru deschis pentru a marca cea de-a noua sa aniversare. 

Fiind pasionată de fotografie, a devenit o tradiție pentru Kate Middleton să marcheze ziua de naștere a copiilor ei cu un nou portret regal. Astfel, că această zi importantă nu trebuia ratată. 

Prințul George, portret de aniversare/ Profimedia
Prințul George, portret de aniversare la 9 ani / Profimedia
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Ce reguli trebuie să respecte prințul George, la doar opt ani. Prințul William și Kate Middleton sunt părinți foarte stricți

În ultima perioadă, prințul George a fost în centrul atenției, afișându-se mai des alături de părinții lui la diferite evenimente. Cea mai recentă apariție a fost la finala de la Wimbledon, unde fiul prințului William și al ducesei de Cambridge a purtat un costum elegant albastru. 

Prezența sa nu a trecut neobservată, asta pentru că tânărul a fost protagonistul unui moment inedit, ce a devenit viral, întrucât i-a fost surprinsă reacția în momentul în care Nick Kyrgios, în setul patru, s-a întors către sectorul din tribună în care se aflau apropiații săi și, totodată, către Loja Regală, și a înjurat, nemulțumit că nimeni nu îl susține vocal. În imaginile surprinse de fotografi, prințul George apare cu gura căscată, uimit de gestul sportivului.

Citește și: Ce cariere își doresc copiii prințului William și ai lui Kate Middleton. Prințul George și prințesa Charlotte aspiră la joburi comune

El a fost, de asemenea, fotografiat și cu degetul în nas și a oferit, de asemenea, și alte reacții inedite în alte momente ale jocului, în urma unor lovituri spectaculoase ori a unor schimburi de mingi intense. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?